A kisebb mellű lányok mikor hiszik el végre, hogy rengeteg olyan férfi van, akik viszolyognak a hatalmas tőgyektől és a kis cicik sokkal jobban bejönnek nekik?
A nagymellűeket mindenki észreveszi, megnézi és megjegyzi magának... a kicsi meg..őszintén mi a jó abban, hogy egy 13 évesnek nagyobb melle van mint nekem? Strandra sem járok, és nem is fogok, mert felöltözve jobban nézek ki, mint fürdőruhában.
20/L
12. Neked is csak egy pasi hiányzik, aki ezt elfeledteti veled.
Az a bajotok, hogy nem szeretitek magatokat. Nekem is vannak hibáim.
Narancsbőrös a combom, de kinek nem? Kicsi a mellem, de legalább gyönyörű. Viszont van egy álom pasim, aki úgy imád, ahogy vagyok és aki folyton elvisz ide-oda és büszke rám. Remélem ti is megtapasztaljátok milyen, amikor valaki őszintén szeret titeket, minden számotokra hibának könyvelt dologgal.
12:
Ez nem feltétlenül igaz. Persze, ha látok egy csinos nőt, azt mindig megnézem, de ha feltűnik a hatalmas (általában szilikon) mell, akkor már annyira nem is érdekel az egész. Ugyanúgy a kipakolt mellek sem tudnak már annyira lázba hozni, mivel az esetek 99%-ában nincs mögöttük semmi, csak egy push-up melltartó, meg egy sekélyes tulajdonos. Valahogy egyébként számomra az összképet is rontja, mert egy vékony lánynak ugye nem való az óriás mell.
Ez ne legyen probléma senkinek sem, a bunkókkal meg nem kell törődni. Nekem sokkal inkább tetszenek a kicsi mellek, mint a nagyok (amik általában csak szilikonnal felpumpálva néznek ki tökéletesnek, míg a kissebbek természetesen is mindig szépek, formásak).
25F
pl. egy ilyen kis mell (ami szinte nulla) kell valamelyik férfinak?
Jaj nekem melltartó nélkül nekem is csak ekkorák..:(
Hát most komolyan..nekem is sjnos van egy ki narancsbőröm + még kicsi a mellem is..katasztrófa..kinek kell az ilyen?!
Hiába vagyok vékony,ha nem lehetek sehogysem feltűnő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!