Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A kisebb mellű lányok mikor...

A kisebb mellű lányok mikor hiszik el végre, hogy rengeteg olyan férfi van, akik viszolyognak a hatalmas tőgyektől és a kis cicik sokkal jobban bejönnek nekik?

Figyelt kérdés
Már megint, újra és újra belebotlok egy olyan huszonéves lányba, aki nincs megelégedve a kis méretű cicijével. Imádnivaló kis mellei vannak, pont belefér az ember tenyerébe, mégis elégedetlen magával. Miért kell hülyének lenni és miért nem lehet elhinni, hogy nem elsődleges szempont a mellméret, ééééééééés a kis cicik is nagyon izgatóak tudnak lenni, ha egy csodás hölgy viseli?
2014. júl. 3. 13:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tessék már elfelejteni a médiából ömlő katyvaszt és kicsit észhez térni, gondolkodni, lányok.
2014. júl. 3. 14:04
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

A nagymellűeket mindenki észreveszi, megnézi és megjegyzi magának... a kicsi meg..őszintén mi a jó abban, hogy egy 13 évesnek nagyobb melle van mint nekem? Strandra sem járok, és nem is fogok, mert felöltözve jobban nézek ki, mint fürdőruhában.

20/L

2014. júl. 3. 14:11
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

12. Neked is csak egy pasi hiányzik, aki ezt elfeledteti veled.

Az a bajotok, hogy nem szeretitek magatokat. Nekem is vannak hibáim.

Narancsbőrös a combom, de kinek nem? Kicsi a mellem, de legalább gyönyörű. Viszont van egy álom pasim, aki úgy imád, ahogy vagyok és aki folyton elvisz ide-oda és büszke rám. Remélem ti is megtapasztaljátok milyen, amikor valaki őszintén szeret titeket, minden számotokra hibának könyvelt dologgal.

2014. júl. 3. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:

12:

Ez nem feltétlenül igaz. Persze, ha látok egy csinos nőt, azt mindig megnézem, de ha feltűnik a hatalmas (általában szilikon) mell, akkor már annyira nem is érdekel az egész. Ugyanúgy a kipakolt mellek sem tudnak már annyira lázba hozni, mivel az esetek 99%-ában nincs mögöttük semmi, csak egy push-up melltartó, meg egy sekélyes tulajdonos. Valahogy egyébként számomra az összképet is rontja, mert egy vékony lánynak ugye nem való az óriás mell.

Ez ne legyen probléma senkinek sem, a bunkókkal meg nem kell törődni. Nekem sokkal inkább tetszenek a kicsi mellek, mint a nagyok (amik általában csak szilikonnal felpumpálva néznek ki tökéletesnek, míg a kissebbek természetesen is mindig szépek, formásak).

25F

2014. júl. 3. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy feltűnnek a túlméretezett cickók azoknak, akik csak dugni akarnak egyet. Ha valaki komoly kapcsolatot keres, akkor semmi jelentősége nincs a cici-méretnek.
2014. júl. 3. 14:32
 16/21 anonim ***** válasza:

pl. egy ilyen kis mell (ami szinte nulla) kell valamelyik férfinak?

[link]

2014. júl. 3. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan férfi, akinek nyilván nem egyéjszakás kalandra, de hosszútávra kell, mert lehet, hogy kicsi/nincs melle, de más tulajdonságokkal bőven ellensúlyozza ezt a hiányt. Amúgy pedig ne a szélsőségeket rángassuk ide, mert a legtöbb nő átlagos méretekkel és cicivel rendelkezik, és nem olyan anorexia-határát-súrolóan soványak, mint akit belinkeltél.
2014. júl. 3. 15:25
 18/21 Ramcsiii ***** válasza:

Jaj nekem melltartó nélkül nekem is csak ekkorák..:(

Hát most komolyan..nekem is sjnos van egy ki narancsbőröm + még kicsi a mellem is..katasztrófa..kinek kell az ilyen?!

Hiába vagyok vékony,ha nem lehetek sehogysem feltűnő..

2014. júl. 3. 15:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Úgy lehetsz feltűnő, hogy kialakítod a saját stílusodat, nem majmolod az épp aktuális divatot. Ha emellé egy magabiztos kisugárzás is társul, akkor garantáltan hamarabb észrevesznek, mint egy mindent a kirakatba toló tucatarc cicababát.
2014. júl. 3. 15:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Meg olyanok is sokan vannak, akik a kis melltől viszolyognak.
2014. júl. 3. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!