Van olyan fiú, akinek lábfétise van, a fiúk lábát is szereti, de heteroszexuális?
Engem érdekelne a dolog.
26/F - vékony
Én nagyon örülök, hogy megtaláltam azt a 10/10-es hetero fiút, aki megengedi, hogy fétisizáljam a lábát. Kigyúrt, szálkás, karakteresen jóképű, folyton van mellette barátnő. És iszonyú szexi lába van.
Nem kell többet keresgélnem a sok harmad osztályú kamus között, akik csak bohóckodnak itt. Azt sem tudják mit akarnak, csak égetik ezt az amúgy csodálatos szubkultúrát.
Igaz ezzel a hetero fiúval több száz órát beszélgettem, és elmagyaráztam, hogy más fétisisztával ellentétben nekem nagyon fontos a fétisizálandó személy belső és külső tulajdonsága, így nagyon nehezen próbaképp belement a dologba, mert tudja, hogy komolyan gondolom. Remélem állandósul, mert nem szeretnék újra kikötni a sok selejtes retardált között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!