Ezzel mit szeretett volna elérni?
Figyelt kérdés
Volt egy férfi aki titokban nagyon tetszett, de még nem találkoztunk, úgy hozta a sors, hogy volt egy kissebb összeröffenés ismerősökkel, és ő is ott volt. Haverom egy barátja ez a pasi... Életében először látott, és egyből elkezdett nagyzolni, hogy hát neki mennyire jól megy a cége...stb, mindig valahogy beleszőtte a mondataiba, mikor beszélgettünk, mindig direkt vagy előttem vagy nekem mondta. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezt egy férfi miért csinálja, pedig látszólag bejöttem neki.De nekem ez nem volt túlságosan szimpatikus, szóval inkább felejtős a dolog. Szimplán az okát szeretném tudni, hogy miért csinál magából valaki ekkora hülyét. Tippek? :D :))2014. júl. 3. 12:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem így akart imponálni, csak rosszul sült el.
2/7 anonim válasza:
Le akart nyűgözni,h ő ennyire szuper pasi,és h biztos megélhetést biztosítana neked :DDBizt tetszettél neki;)
3/7 anonim válasza:
Mert qrvára nagyképű az apuci üzleteivel és nagyon bejöttél neki. Gondolom valami fasza középkategóriás autója van. Mercedes, BMW stb..
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De őszintén, férfiak.. ti így udvarolnátok egy lánynak/nőnek?
2014. júl. 3. 12:31
5/7 anonim válasza:
Mi férfiak nem így udvarlunk, csak az ilyen idióta retardált p**öcsök, mint akit a mondandód elején "férfinak" neveztél :P
6/7 anonim válasza:
így van..osztom az előző válaszoló kommentjét !!!
7/7 anonim válasza:
Amelyik férfi így udvarol saját magát írja le, azt hiszi ha csak saját magát adja az kevés, önbizalom hiányos,önértékelési zavara van...
Egy valakinek nézem el, bár félre értés ne essék nem kedvelem a pasast: Woody Allen :))
Kérdés:-nem zavarja önt kedves Allen, hogy csak a pénzért állnak szóba magával a nők??
Válasz:- A pénzem is én vagyok! és pont :) Tőle elment..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!