Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Baráti alapon valaki ismerkedn...

Baráti alapon valaki ismerkedni? Levelezőtárs?

Figyelt kérdés
Elõször is szeretnèm leszögezni hogy tènyleg baràti alapon gondolom, nem akadàly a tàvolsàg igazàból mèg elõnye is van. :) Mèg pedig azèrt mert tudom hogy sokan èrzik magukat egyedül, sokaknak nincsenek baràtaik ès szívesen beszèlgetnènek valakivel nem csak egyszeri alkalommal hanem hosszabb tàvon, valakivel aki közös tèma születik esetleg baràtsàg is kialakul. Màsodszor pedig nem kezdem el fènyezni magam, annak semmi èrtelme. Mindenkinek vannak hibài-nekem is. :) Minden a megismerés alapelvèn mûködik. ;) Röviden, tömören ennyi. Nyugodtan lehet írni privàtot. Ha megoldható inkàbb 22-28 korosztàly írjon. 22/N
2014. júl. 2. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én egy 26 éves nő vagyok. Előszőr azt hittem férfi a kérdés kiiró, mert ők szokták bedobni az "ismerkedjünk baráti alapon" dumát. Aztán jött a megdöbbenés, hogy te nő vagy. Aztán jött a lelkesedés, hogy na hát ez tök jó, írok is neki hátha valami értelmes lény és abból mindig kevés van... aztán jöttek a sablon szövegek és a határok és már inkább úgy érzem, hogy te inkább pasizni akarsz, szóval nem én vagyok a célcsoport.

És az külön elkeserít, hogy 22-28 közé tetted a kereted, mert itt gyk-n a legtöbb normális srác 20 éves (na jah).

(legalábbis akikkel itt összekerültem).

Szóval én a 20-as korosztálynak is adnék egy esélyt a helyedben.

További jó vadászatot!

2014. júl. 2. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha baráti alapon, akkor miért nem lehet 20 éves?

Vannak komoly emberkék is 22 alatt :)

2014. júl. 2. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Igazàból tènyleg rosszul írtam. Annyit szàmít a korosztàly hogy tizenévesekkel nem tudok olyan jól beszèlgetni. A felsõbb korhatàr 30 körül/felett semmi bajom nincs velük. Fèlre èrtès ne essèk. Azèrt nem írtam oda hogy nyugodtan írhatnak fèrfiak is ès nõk is mert úgy gondoltam egyèrtelmû mikor azt írtam tàvolsàg nem szàmít. Szívesen beszèlgetek bàrkivel, csak annyi a kèrèsem hogy tènyleg baràti alapon. 2 èv 4 hónapos kapcsolatom van, nem szàndèkozom kifelé tekintgetni, szimplàn nem igazàn vannak baràtaim és emiatt szerettem volna valakivel jókat beszèlgetni. Nem tudom mibõl gondoltad hogy pasi vadàszaton vagyok. Nagyon rosszul èrtelmeztèl valamit. Lègyszíves ne vonj ne ítèlkezz míg nem bizonyosodtàl meg valamirõl. Köszönöm.
2014. júl. 2. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megadom az esèlyt. Igazàból nem szoktam kivètelezni senkivel. Mindenkivel szívesen beszèlgetek, eddig mèg meghallgattam mindenkit. Ugyanakkor szerintem nekem is jàr egy esèly, mèg akkor is ha rosszul fogalmaztam meg a korosztàly tèmàt. :/
2014. júl. 2. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!