Srácok, ismerkedéskor mire gondoltok elsőre, amikor meglátjátok, hogy a lány szinte minden ujján gyűrű van?
Ma megismertem egy kedves egyedülálló huszonéves lányt, és fura gondolatok kezdtek szaladgálni az agyamban. Honnan van neki ennyi gyűrűje? Merthogy tuti nem a nagymamája vette neki mindet..
Ti mit gondoltok legelőször, amikor 2-3 nyaklánccal és rengeteg gyűrűvel ékszerezi fel magát a nő?
Ahogy Faludy fordította le John Donne dalát, az Elégia a vetkőzésről(más ismeretek szerint, ahogy Ghymes is megénekli: Vetkőzős dal) így szól:
"Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
mintha Atlanta kincseket hajít,
s a bolond férfi szeme ottragad
gyöngyön, gyémánton, mert azt látja csak,
ami képkeret, könyvön díszkötés,
amatőr-öröm. De ennyi kevés."
Igaznak találom, habár nem ítélnék el ez alapján egy nőt sem, viszont én jobb' szeretem, ha nincs semmi.:)
22f
felszínes dolog,ha valaki ékszerekkel akar kitűnni,de az is az,ha valakit egyből kritizálunk mert sok ékszere van...
persze azért feltételezném h hiú v gazdag ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!