Szerintetek ronda gyerekként érdemesebb lenne lányokkal csak barátkoznom?
Figyelt kérdés
Így legalább megölelhetném őket és mégsem tűnnék egy tolakodó beteges ronda nyomulós állatnak.2014. júl. 1. 13:33
2/13 anonim válasza:
hát barátkozni se fognak veled a szép lányok már bocsi :/
Vagy megváltozol vagy nyomi leszel
3/13 anonim válasza:
ennyi a véleményem az elkeseredésedre:
4/13 anonim válasza:
Ha betegesnek és tolakodónak gondolnak, elhiheted, hogy nem a kinézeted miatt van, hanem a viselkedésed miatt. Az ilyen embert senki sem szereti, mindegy hogy néz ki az illető. Gáz.
5/13 anonim válasza:
Hallgasd meg az Image Dragons-tól a Battle Cry-t és jobb kész a kedved :D
7/13 anonim válasza:
Keress lányokat neten...
Add ki magad másnak, a technológiai háttér már megvan...
Hívd randira...
Ha elmegy Veled randira, hívd fel telefonon, hogy nem tudsz menni, elmegy a haverod (azaz a Te valódi önmagad), hogy átadjon egy ajándékot...
Az ajándék legyen valami nagyon szar...
Kiábrándul belőled, de Te, a haver, beszélgetsz még egy kicsit vele..
Elkéred az elérhetőségét, és talán minden jól alakul...
8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elkenődve, csak onnan jött az ötlet, hogy volt már ilyen dolgom lánnyal, ölelgettem és megfogtam a seggét is és hagyta, csak hát barátnak akart végül. De legalább ez még belefért, gondoltam, ha csak barátunk vagyunk az ölelés is belefér majd. Nekem már az is jó ronda gyerekként. :D Legutóbb is egy másik cuki csajt öleltem meg olyan jó volt, tudom, hogy nem vonzódnak hozzám a csajok, de ha így barátileg megengednék, hogy megérintsem őket, már az is jó nekem. :D
2014. júl. 1. 13:40
9/13 anonim válasza:
Lehetsz ronda is, ha jó fej vagy akkor úgy is kellesz.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem amúgy eddig csak olyan lányokkal jöttek össze ezek a dolgok is, akik nem volta felszínesek és már neten megkedveltek, mert sokat dumáltunk. De, aki látott képet rólam, meg sem akart ismerni, nem hogy talizni meg ölelkezni velem.
2014. júl. 1. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!