Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Addig ok, hogy a pasik megnézi...

Addig ok, hogy a pasik megnézik rendesen a nekik tetsző nőt, de a nők ezt miért nem élvezik? Hiszen ez azt jelenti, hogy csinos, kívánatos vagyok. 23fér

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem arról volt szó, hogy rám néz, hanem arról, hogy megbámul. Az igazán undorító tud lenni, amikor látod a másik kéjenc fejét, pláne, hogy le se sz ***ja, hogy ott van mellettem a pasim.
2014. júl. 1. 14:10
 12/15 A kérdező kommentje:

Kit érdekel a másik pasija. A szépség azt meg kell nézni. A pasikd meg lehet pont valami Juci nénit nézi és kívánja...

Ez a van barátom, akkor én már szobrot játszok...

Ez ott dívik ahol háztájit esznek és játszák a foglalt dámát.

Egy igazi nagyvárosi nő mindent a helyén tud kezelni.

Túlbonyolítjátok a párkapcsolatotokat...

2014. júl. 1. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Na jó, üdvözlöm az édes jó anyukádat.
2014. júl. 1. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos fárasztó lehet, de egy biztos: az ezerszer sz"rabb, ha a kutya se néz meg.
2014. júl. 1. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazi nagyvárosi nőként pont lesz@rnám, hogy csorgatod a nyálad. A hozzáállásod, meg primitív és buta.
2014. júl. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!