Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A társkereső oldalak chatjén...

A társkereső oldalak chatjén miért megy keményen a szex téma?

Figyelt kérdés
Egy társkereső nem normális emberek ismerkedésére lenne ,akik párkapcsolatot akarnak?

2014. jún. 30. 22:30
 1/6 anonim válasza:
52%
Lődd le magad. Társkereső az társkereső.. Vannak szex társkeresők is.. Azok valók arra...
2014. jún. 30. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:

1) A szex a párkapcsolat része. Senki sem akar zsákbmacskát és csalódni.

2) Valaki csak szexpartnert keres.

2014. jún. 30. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
#1 most csak szerintem fail?
2014. jún. 30. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert az egész élet a szexről szól, minden egy nagy átb@*zás, ezenkívül pedig KÉT dolog uralja a világot: PÉNZ és PIN@. Ennyire egyszerű.
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Véleményem szerint a társkeresőre olyan személyek regisztrálnak akik a valóságban visszahúzódóak,félénkek.Nincs vér a pucájukban ahoz,hogy leszólítsanak valakit és elvigyék valahova(férfiak esetében).Nők esetében vagy csúnya vagy a fejjel van a gond.Normális ember talál magának barátot/barátnőt.
 6/6 A kérdező kommentje:

Én nem szextárskeresőre gondoltam hanem normálra.

Ez elég nagy hülyeség igaz senki sem akar csalódni,de akkor ne ismerkedjen vagy ne hitegesse a másikat.És egy normális társkeresőn ne szexpartnert keressen.

Ezt én is tudom,de ezek szerint akkor az összes normális ember kiveszett már a világból?

Ebben tévedsz nem kell azokat lenézni akik neten ismerkednek,mikor én kezdtem na nem most,még lehetett normális embereket megismerni.Attól hogy te ilyen kemény vagy hogy élőben dögleszted a legyet,nem mindenki így van vele,és elárulom neked nem csak pipogya alakok és csúnya nők keresnek neten hanem ép úgy helyes srácok és szép nők is.DE akkor azt mondom élőben sem különb az ismerkedés,ott is tele van átb...sal.

2014. júl. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!