Hogy szerezhetném meg?
Van 1 fiú akivel pár hete beszélgetek neten,ő irt rám először és azóta nagyon megkedveltem..elterveztük hogy találkozunk augusztusban de eléggé félek, nem vagyok magabiztos, és nem is vagyok olyan beszédes típus. :/..úgy érzem nem fogok neki tetszeni élőben, nem vagyok egy vékony lány. nagyon kövér sem de van rajtam felesleg.. :( bár sokak szerint pont jó vagyok ..2 éve nemvolt párkapcsolatom mert az előző barátom sokszor megcsalt és anyámra is ráhajtott, azóta nem nagyon tudok megbízni senkiben és zárkózott lettem... de most szeretnék ebből kikerülni és szeretnék egy olyan párkapcsolatot amiben jól érzeném magam végre... :/ úgy érzem a testsúlyom sokat ront a helyzeten és az önbizalmamon.. szerintetek elkezdjek diétázni és edzeni addig nem találkozok vele? És tudnátok adni flörtölési tippeket ?
(L/19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!