Megtörténhet ez?
Van egy lány annyira beleszerettem a jellemébe, hogy nem tudok más lányokra úgy tekinteni mint barátnő/társ.
Nem sokat találkoztunk és tudja h én többet szeretnék.
Kb. 1 hónapja elmondta h ő nem szeretne most barátot csak a sulit csinálni meg élni.
Előfordulhat az h összejövünk?
mennyi az az idő amikor reménytelenné válik?
Most 1-2 hete mintha más hangulatot vett volna a beszélgetésünk mintha nem lenne elutasító, beszédesebb lett.
kb 4 hónapja van ez -_-
23 évesek vagyunk.
nem fog menni míg nem jön egy jobb, de nem fog sajna nincs szerencsém a lányokkal
lehet ronda vagyok és csak ez a probléma :(
utolsó vagyok
ha ronda is lennél, hidd el, hogy nem zavarná, ha amúgy bejönnél neki- a normális lányoknál legalább is nem az a legfontosabb
egyszer azt írta h így kevés ismeretséggel is annyira rendes vagyok vele h az eddigi barátai sem nagyon voltak ennyire rendesek és figyelmesek, és h ő ezt meg sem érdemli.
Akkor mégis mi lehet a probléma humorom is megvan úgy érzem a komoly dolgokat soha sem poénkodom el, van jövőbeni tervem a suli sem megy rosszul nem vagyok egy hülye suttyó sem. Adok magamra már amennyire tőlem telik.
határozott vagyok szóval kicsit el vagyok keseredve h nem tudom mi lehet a gond -_-
Habár lehet h a külső mert 184 cm magas vagyok és 85 kg van egy kis hasam nem az a lapos kockás ami most a férfit férfivá teszi és nem páva fejem van....
megint én
mintha csak az egyik haveromat olvasnám, ő is 23 éves srác, rendszeresen sportol, jövőre diplomázik, suli mellett tök jó állása van, normális gyerek, még is dobálják ki a csajok egymás után :D
mint írtam: normális gyerek, sőt az átlagnál sokkal jobb is, mind személyiségileg, mind külsőleg, nekem pl még sem jön be, nem tudom megmondani a pontos okát. mostmár nyilván az az oka, hogy teljesen beléptünk a barát zónába, de megismerkedésünk elején sem jöttem volna össze vele, pedig amúgy ő próbálkozott, aztán egyszer csak abba hagyta, és azóta nagyon jó barátok vagyunk
persze bármit hozhat a sors, mégis azt tanácsolom ne reménykedj, hagyd ezt a lányt, mint jó barát persze maradhat
a leírtak alapján nem lehetsz szar faszi, mondogasd magadnak, h te igenis jobbat érdemelsz, ezért nem jön össze veled a csaj, és ha ezt mondogatod, végül elhiszed, akkor össze is fog jönni meglátod
köszönöm szépen azt hiszem értelmet nyer az h ne adjam fel.
Eddig azt hittem h egy lúzer gyökér vagyok, de hátha a pozitív gondolkodás és az optimista meglátás jóra vezet. :)
igaz nem sportolok de a sok munka mellett nem tudom hogy lehetne beiktatni mikor estére egy darab rongy vagyok aki csak aludni bír esetleg 1-2 haverral beszélgetni.
"mintha csak az egyik haveromat olvasnám, ő is 23 éves srác, rendszeresen sportol, jövőre diplomázik, suli mellett tök jó állása van, normális gyerek, még is dobálják ki a csajok egymás után :D"
-Ez miért ilyen kedves dolog, hogy még szép smile is idefért mögé?
"mint írtam: normális gyerek, sőt az átlagnál sokkal jobb is, mind személyiségileg, mind külsőleg, nekem pl még sem jön be, nem tudom megmondani a pontos okát. mostmár nyilván az az oka, hogy teljesen beléptünk a barát zónába, de megismerkedésünk elején sem jöttem volna össze vele, pedig amúgy ő próbálkozott, aztán egyszer csak abba hagyta, és azóta nagyon jó barátok vagyunk"
-Sztem férfi-nő barátság NINCS, max haverság.
"persze bármit hozhat a sors, mégis azt tanácsolom ne reménykedj, hagyd ezt a lányt, mint jó barát persze maradhat"
-Én sem reménykednék és nem is adnék sokat bele egy ilyen kapcsolatba!!
"a leírtak alapján nem lehetsz szar faszi, mondogasd magadnak, h te igenis jobbat érdemelsz, ezért nem jön össze veled a csaj, és ha ezt mondogatod, végül elhiszed, akkor össze is fog jönni meglátod"
-Jaja, vagy legalábbis semmi szín alatt ne gondold, hogy kevesebbet érsz nála, vagy ilyesmi!
Szerintem túl komolyan veszed és olyan értékeket is bemagyarázol magadnak a lányról, amiket lehet, nem is képvisel a lány.
"egyszer azt írta h így kevés ismeretséggel is annyira rendes vagyok vele h az eddigi barátai sem nagyon voltak ennyire rendesek és figyelmesek, és h ő ezt meg sem érdemli."
Na ige, talán éppen ez a baj, "túl jófiú" vagy.
"Akkor mégis mi lehet a probléma humorom is megvan úgy érzem a komoly dolgokat soha sem poénkodom el, van jövőbeni tervem a suli sem megy rosszul nem vagyok egy hülye suttyó sem."
-Nem akarok keserű mondásokat idézni. Szépen szólva éppen az lehet a baj, hogy mindent megteszel. Sokan kérdezik, hogy mi lehetett a baj, hiszen mindent megtettem. Éppen AZ!
"Adok magamra már amennyire tőlem telik.
határozott vagyok szóval kicsit el vagyok keseredve h nem tudom mi lehet a gond -_- "
-Biztosan határozott vagy?
"ő nem szeretne most barátot csak a sulit csinálni meg élni."
Az állítás első fele valóban egy burkolt elutasítás, a második fele, meg kicsit meredeken hangzik (mintha párkapcsolatban nem lehetne élni, vagy talán "kiélni magát").
Remélem nem írtam semmi bántót! Sajnos néha valóban elég paradox módon viselkednek a nők (és ált az emberek is) párkapcsolatban, vagy ismerkedésnél.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!