Miért nem kellek senkinek? 17/L
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 20:08
21/26 anonim válasza:
Én is szingli vagyok csak nem érdekel.Egy időben érdekelt és ugyanúgy voltam mint itt sokan de ma már nem.16-os voltam
22/26 anonim válasza:
21-es, pacsi! Én is így vagyok vele. :D
23/26 anonim válasza:
22-es ráérünk nem?Élvezzük az életet és nem ezen depizünk meg szorongunk.Sokkal jobb.
24/26 anonim válasza:
Én már nem is akarok kelleni senkinek! Régen én is ezt a kérdést tettem fel magamnak,de nem lett jobb a változtatások mellett sem(külső,életmód). Nem kellek senkinek? Ez van,így jártam! 20/F
25/26 anonim válasza:
Én csak erőltettem depiztem nem volt életem,nem éltem,csak fölösleges gondokat zúdítottam a nyakamba.Ha eljön az ideje lesz valakim,ha soha akkor soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!