Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, van kedvetek ismerkedn...

Lányok, van kedvetek ismerkedni egy 28 éves pesti sráccal?

Figyelt kérdés

Komoly, tartós kapcsolat céljából keresek lányt, nőt.

Kis intim méretem van, cserébe viszont rendkívül hűséges, megértő, előzékeny, érzelmes és támogató vagyok.

2014. jún. 29. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. jún. 29. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
NINCS NEM IS KELL SENKINEK SE... Ez nem társkereső
2014. jún. 29. 10:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest mégiscsak az ismerkedés fórumban vagyunk és elég sokan keresik a párjukat itt...
2014. jún. 29. 10:32
 4/8 anonim ***** válasza:
De ez nem társkereső fogjátok már fel.. Itt csak 200 kilós csajokat vagy pedomacikat találsz
2014. jún. 29. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Francokat nem tegnap épp szét szopattam egy lány akit itt ismertem meg és imádta..:D
2014. jún. 29. 10:34
 6/8 A kérdező kommentje:
És én ráadásul nem is csinálnék soha semmi olyan durva dolgot, mint hogy "orális szexre kényszerítenék" egy lányt, soha soha nem tennék ilyet egy nővel
2014. jún. 29. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös ja igen persze -.- ilyen hülyék is csak itt vannak itt azok a csajok selejtek
2014. jún. 29. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Ismerkedni van kedvem, csak épp nem interneten (volt már benne részem, sőt, itt is ismerkedtem meg már nem egy emberrel):S

Igazából "csak" azért írtam, mert a korodról eszembe jutott az a szintén pesti férfi aki pár hónappal ezelőtt tetszett, vagyis konkrétabban fogalmazva: akit szívesen megismertem volna.. :( (bocsi az offért)

Egyébként ezen az oldalon miért ne lehetne ismerkedni? Szerintem sokan teszik, sőt ismerek olyat aki itt talált párra. Ezen az oldalon is vannak fent teljesen normális és hétköznapi emberek.

2014. júl. 5. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!