Mit tegyek? Nem akarom megbántani. (többi lennt)
Figyelt kérdés
egy fiuval 2 hete megismerkedtem és tök jól elvagyunk meg minden.minden nap beszélünk.ugyvan h kedden találkozunk.eddig kérdezte hogy járnék vagy összejönnék e vele mondtam hogy igen. de hallottam róla dolgokat de ezeket félretéve nem akarok mostmár tőle semmit.Hogy közöljem vele?Élőbe vagy neten?tudom neten nemjó de attól még megkérdem. és ha elmondom neki élőbe utána még a szemébe kellesz néznem több mint egy órát mert edzésen lesz ő is meg én is.de én csak nézőként.ha idősebb lennék akkor még lehetne is köztünk valami de most nemakarok senkit még nemakarom lekötni magam mert azt mondta hogy ő komoly kapcsolatot szeretne. én 15éves lány vagyok, ő 20 éves.Hogyan közöljem akkor vele hogy nemlehet semmi?nemakarok bunkó lenni...2014. jún. 29. 01:05
1/8 anonim válasza:
mond az edzés végén de személyesen
2/8 anonim válasza:
Élőben, szemtől szemben, konkrétan.
3/8 C0r3 válasza:
Alapból hülyeségnek tartom, hogy egy 20 éves srác 5 évvel fiatalabb lánnyal jár. A sráccal valami nagy gond lehet.
4/8 anonim válasza:
Nem igazán látom, hogy hol itt a gond.
Attól hogy komolyat szeretne veled, attól még simán komolytalanul is dugogatni fog, ha te csak annyit akarsz.
Nem fog túl nagy lelki törést okozni neki, elhiheted :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!és utolsó,az itt a gond hogy nem akarom hogy kurogasson.Attól hogy a mai 14-15 évesek rendszeres nemi életet élnek, attól még akadhat köztük kivétel. Ès még annyit szeretnék hogy akkor ne találkozzak vele hanem majd edzés után hivjam félre vagy mi?
2014. jún. 29. 11:04
6/8 anonim válasza:
És semmiképp se terelj, mond az igazi okot. Engem egyszer úgy utasított vissza egy lány, aki az osztálytársam volt, hogy azt mondta, most van fiúja, akivel találkozgat. Egyből le kellett volna essen, hogy csak kamuzott, főleg hogy szóban csak annyit mondott, hogy gondolkodik rajta, csak facebookon írta meg ezt a fiús dolgot. Nekem ez rosszabbul esett, mintha kerekperec kimondta volna, hogy nem akar tőlem semmit, pedig csak a jó szándék vezérelte.
7/8 anonim válasza:
De gáz vagy kérdező. Szóval valójában nem arról van szó, hogy nem akarsz komolyat, hanem csak ez a pasi nem jön be valamiért. Ráadásul ezt valami hülye pletykára alapozod.
Hát gratulálok, igazi iq fighter vagy.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolso,te vagy a gaz.Kepzeld bejon a pasi,ha nem jonne be akkor nem tartanank itt.Csak tudod szerintem te se dijaznad hogy ha a lanyod osszejonne egy 5evvel idosebb fiuval ebbe a korba.En osszejonnek vele csak keezdjuk ott hogy a szuleim nemengedik h legyen baratom,es mivel a srac 20eves gondolom neki mar szex is kellene.Ezert amig nemtudod hogy milyen a helyzet addig ne pofazz bele csak ha ertelmeset akarsz mondani.nem arra kertelek h oktass ki hanem h tanacsot adj.Rolad is ennyit. ;)
2014. jún. 30. 01:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!