Fiúk, alkesznak nézitek ha egy lány pl.1-2 naponta megiszik esténként egy l sört? :D
Figyelt kérdés
Bort és töményeket nem szeretem.2014. jún. 29. 00:08
11/16 anonim válasza:
hát nekem egyszer azt mondta Ica, a névtelen alkoholista, hogy ha rendszer van az alkoholfogyasztásban (akár év is), akkor az alkoholizmus
12/16 anonim válasza:
Gyere sörözz velem, kérdező. :D
13/16 anonim válasza:
Undorito ha egy csaj sörözik szerintem :) a másik meg a cigi...
14/16 anonim válasza:
Valóban a rendszerességen van a hangsúly!
DE!!!
Az, hogy nyár esténként kiülök a teraszra megiszok egy hideg sört, nem alkoholizmus! Tavaly nyáron ugyanez a kérdés foglalkoztatott, mert kívántam és jól esett!!! Aztán eljött az ősz már egyáltalán nem is esett jól... Aztán nem is ittam azóta...
most a napokban ismét megkívántam....
nem gondolom, hogy ez alkoholizmus lenne, csak meleg van és jól esik!!
26/N
16/16 Gbikaaa válasza:
Szerintem itt nem a mennyiséggel van gond,hanem a rendszerességgel.Ha rendszeressé válik,megszokja a szervezeted,és hiányzik.Vagy még akkor van gond,ha már nem elég 1....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!