Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, miért van az hogy az...

Fiúk, miért van az hogy az internetes ismerkedések első 10 percében már a szexről szól a beszélgetés?

Figyelt kérdés

A farkatokat mutogatjátok és vártok cserébe rólunk is képet. Jajj és persze arról ne feledkezzünk meg, hogy kikéritek a véleményünket az "áruról"... Nem érzitek úgy, hogy az egészet elrontjátok?? Őszintén, nekem ezek után rögtön elmegy a kedvem az eddig szimpatikus sráctól.

Ha csak a szex kéne, a sarokra is kiállhatnék... Nem gondoljátok?!

2014. jún. 28. 01:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, az nem fordult meg a fejedben, hogy nem ezen az oldalon kellene keresgélni? Mire számítottál, hogy itt majd sorra jönnek a szőke herceg fehér lovon beütésű pasik? Eléggé el vagy tévedve...
2014. jún. 28. 01:37
 12/20 A kérdező kommentje:

"Mr. Truth" aki miatt megírtam ezt a kérdést, az a srác teljesen normálisnak tűnt, egész jól elbeszélgettünk. Aztán egyszer csak küld egy képet a farkáról, és megkérdezi, hogy kipróbálnám-e és hogy ő is szeretne látni rólam akt fotókat. Szerintem ez már nem a normális kategória.

Bár ízlések és pofonok.

2014. jún. 28. 01:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2014. jún. 28. 01:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy ezen az oldalon történt ilyen/keresem a "szőke herceget"...
2014. jún. 28. 01:45
 15/20 anonim ***** válasza:
én normális srác vagyok ;) ha érdekel a farkam, csak írj ;)
2014. jún. 28. 02:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Még egyszer se fordult elő ilyen.
2014. jún. 28. 02:13
 17/20 anonim ***** válasza:

>>>Ember (kérdező) láss ne csak nézz...olvasd el a témát, ahova feltetted a kérdésed: Szerelem, szex :) na vajon miért van ez így? :O

-de am nem tudom eddig miért csak ilyen emberekkel beszéltél...sztem sokan vannak akik elvből nem küldenek neten intim képet :)

2014. jún. 28. 02:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Azért ide raktam fel, mert mondjuk nincs külön szerelem és külön szex téma? És nem írtam olyat, hogy csak és kizárólag ilyen emberrel "találkoztam".. hanem azt, hogy már nem eggyel.
2014. jún. 28. 02:26
 19/20 anonim ***** válasza:
érdekes,én bármikor csajjal beszélgetek a neten,mindig otthagynak az ismerkedés első 10-15perce után...pedig teljesen átlagos senkit nem érdeklő unalmas dolgokkal próbálom megnyerni az illetőt és nem a farkammal.Lehet meg kéne próbálnom a farkas dolgot,hátha
2014. jún. 28. 04:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem a megfelelő fiúkkal beszélsz.
2014. jún. 28. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!