Fiúk, miért van az hogy az internetes ismerkedések első 10 percében már a szexről szól a beszélgetés?
A farkatokat mutogatjátok és vártok cserébe rólunk is képet. Jajj és persze arról ne feledkezzünk meg, hogy kikéritek a véleményünket az "áruról"... Nem érzitek úgy, hogy az egészet elrontjátok?? Őszintén, nekem ezek után rögtön elmegy a kedvem az eddig szimpatikus sráctól.
Ha csak a szex kéne, a sarokra is kiállhatnék... Nem gondoljátok?!
"Mr. Truth" aki miatt megírtam ezt a kérdést, az a srác teljesen normálisnak tűnt, egész jól elbeszélgettünk. Aztán egyszer csak küld egy képet a farkáról, és megkérdezi, hogy kipróbálnám-e és hogy ő is szeretne látni rólam akt fotókat. Szerintem ez már nem a normális kategória.
Bár ízlések és pofonok.
>>>Ember (kérdező) láss ne csak nézz...olvasd el a témát, ahova feltetted a kérdésed: Szerelem, szex :) na vajon miért van ez így? :O
-de am nem tudom eddig miért csak ilyen emberekkel beszéltél...sztem sokan vannak akik elvből nem küldenek neten intim képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!