Van 2 autom. Lányok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egy bmw ės egy mercedes:)
Irj üzit!:)
2014. jún. 27. 21:09
11/28 anonim válasza:
A lányoknak nem igazán jön be a bmw és a mercedes, nekik általában nem ez a kedvenc stilusuk, ezek a kocsik ált. a fiúknak jönnek be. Csak szólók valami olyannal gyere elő, ami a lányoknak tetszik.
12/28 anonim válasza:
nem.
van 270 millió forintos lakásod?
én kinéztem egyet :D
de amúgy nem ismerkedek.
13/28 A kérdező kommentje:
100 milliot ėr a házam.
2014. jún. 27. 21:51
14/28 anonim válasza:
kérdező, mi a gond, miért nem tudsz normális kapcsolatot kialakitani?
15/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom:/
Folyton bedobom a durcit"tupis vagyok... lehet ez a baj.
2014. jún. 27. 21:57
16/28 anonim válasza:
Esetleg miért nem mész el egy pzichologushoz, kicsit összerakna téged, és nem kellene anyagiak megkecsegtetésével összejönni lányokkal. Hanem valami normális társat találni, aki inkább téged szeret mint más egyebet.
17/28 A kérdező kommentje:
Persze... igazad van
2014. jún. 27. 22:03
18/28 anonim válasza:
Nekem meg van 3 motorom. Egy romet (1982-es), egy komar (1978-as), és egy csepel (1947-es). Szóval tele vagyok veteránokkal. Ja meg van egy zetor 5611-es traki is. Plusz tudok gitározni. Csajok engem válasszatok!!!
19/28 anonim válasza:
Hát ásd el magad, ha arra sem vagy képes, hogy a te "2 autóddal" felszedj pár csajt :)))))))
20/28 A kérdező kommentje:
Meglesz!
2014. jún. 27. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!