Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány aki ismerke...

Van itt olyan lány aki ismerkedne?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok látom sokan irnak ide én is megpróbálom a dolgot, pesti vagyok.Hobbim sok van szeretek sportolni csinálom is amikor lehet ha nincs más tennivalóm kockulok. dolgos rendes srác vagyok nem vagyok rest! ;) csakhát real life nem megy a dolog mert általában lekoppintanak amit nem értek :S értem hogy nem vagyok egy pénzes zsák meg nem vagyok híres de akkor ez most azt jelentené hogy ennyi erővel ne is keressek?
2014. jún. 27. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ettől függ...

Kinézettől (igen, bármennyire is mondják hogy neeem, ha csak minimálisan is, de számít, és ez tény...), és azért persze a belsőtől is... kisugárzás, viselkedés, stb...

Ismerkedj csak, és ne add fel, 1-1 elutasítás miatt...semmivel nem jobb az, ha valaki elkezd remetét játszani, merthogy őt "mindenki" (mert valszeg a föld összes potenciális nőnemű egyedét megkérdezte) elutasította.

Aki mer az nyer, persze lehet, hogy azt megelőzően van, hogy veszít...de valamikor mindenképpen nyerni fog (legalább csinál valamit).

Esetleg az igényeid vannak magasan? Lehet, hogy vannak akik nem koppintanának le, csak őket meg te nem veszed észre...(ez meg sajnos az élet rendje...sokszor így van) 19/l

2014. jún. 27. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
nem magasak az igényeim. Csak egy olyan lányra vágytam aki kb egyidős velem (mert általában JÓVAL fiatalabbak érdeklődését vonzottam. Az igényeim röviden: A csaj legyen kb 18. NEMKELL HOGY ÓRIÁSI MELLEI legyenek azsem zavar ha nemnagyon van nemkell hogy ijfakdaosda segge legyen csak az arca legyen szép legyen igényes magára kb mint én és legyen mosolygós meg nyitott és ne kövesse a társait vakon a "divatba".Az se kell hogy 35 kg legyen szerencsétlen mert "szép akar lenni" nekem a normál alak amit ök kicsit husosnak hivnak bejön.
2014. jún. 27. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért ezek nem olyan rossz, vagy nagy igények.

(viszont az írásodból látszik, hogy van egy fajta stílusod... :D)

2014. jún. 27. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:
egyfajta stílus alatt pozitív vagy negatív stílust értesz?
2014. jún. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!