Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha annyira ronda srác vagyok,...

Ha annyira ronda srác vagyok, akkor miért bámul meg néha egy-két csaj az utcán vagy buszon?

Figyelt kérdés

2014. jún. 27. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Pont azért mert annyira ronda vagy és el sem tudják képzelni, hogy hozhatta össze ezt a természet
2014. jún. 27. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy ronda
2014. jún. 27. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Mert ilyen rusnya undorító gusztustalan hányadék ocsmányságot nem lát mindennap az ember...az ilyet meg kell bámulni, még ha tudják is, hogy nem illik!
2014. jún. 27. 11:49
 4/7 A kérdező kommentje:
A legtöbb észre se vesz, egy-kettő még még mintha maga elé is nézne kínjában, mielőtt szemezett velem. Én valamiért nem úgy érzem, hogy ők fúj, de rondának látnának, de lehet csak félreértem a jeleket akkor és mégis hánynak tőlem?
2014. jún. 27. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha mutatsz képet, megmondom :) De szerintem nem vagy ronda :D

Tudod, azt szokták mondani, csúnya ember nem létezik, csak igénytelen ^^ Szóval fel a fejjel :P

2014. jún. 27. 11:56
 6/7 anonim válasza:
küldj képet.
2014. jún. 27. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez bennem évek alatt alakult ki. Nem voltam sosem egy főnyeremény külsőre, a csalódások meg rátettek egy-két lapáttal az önbizalomhiányomra, és ma már ott tartok, hogyha rám néz egy szép nő akárhol, akkor nem azon jár az agyam, hogy biztos tetszem neki, hanem hogy mit néz rajtam? Fikás az orrom? Tuti valami van a képemen, azt bámulja. Vagy hogy tuti azért néz, mert idiótán nézek ki. Szóval nem tudom elhinni azt, hogy egy nőnek tetszhetek.
2014. jún. 27. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!