Csajozás, hogyan valami tipp?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy azért ne ilyen szakadt özönvíz-elötti ruhákba+ne büdösen.2014. jún. 26. 11:35
2/9 A kérdező kommentje:
de most komolyan!
2014. jún. 26. 11:37
3/9 anonim válasza:
Odaballagsz a kiszemelt leányzóhoz, elhívod telyázni vagy kávézni, ismerkedtek , kész.
4/9 A kérdező kommentje:
igen ezen én is gondolkodtam,+ esetleg valami jó duma,virág ilyesmi...amúgy Kösz.
2014. jún. 26. 11:45
5/9 anonim válasza:
Nem kell virág, ajándék. Csak menny oda és hívd el valahová. Majd ha már ismeritek egmást és jön a 2-3. randi, akkor vihetsz virágot, vagy valami ksi apró ajándékot.
6/9 anonim válasza:
Valaki jön velem telyázni? Bár nem tudom, hogy mi az. :D
7/9 anonim válasza:
mamám szokta úgy mondani, hogy "kérsz tejját?" :DDD
ja, amúgy menj oda hozzá először is. máshogy nagyon nem lehet elkezdeni :D de a mai világban már facebookon is ráírhatsz(bár én ezt nem bírom, de pár osztálytársamnak bejött) ha meg egy társaságban vagytok, akkor meg pláne jó. virág vagy valami kis ajándék tényleg csak randira vigyél, ha szeretnél
17/L
8/9 anonim válasza:
Ezt így nem lehet, kérdező. A csajozás olyan vizsga, ahol mindenki más kérdéssort kapott, itt nem tudsz a szomszédról puskázni. Próbálkozni kell, és figyelni a reakciókat. Ami bejön, azt erősíteni, ami nem jön be, azt hanyagolni. És próbálni kialálni, hogy mikor mit akar hallani.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. júl. 2. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!