Lehetséges, hogy ennyire kövéren tetszem valakinek?
Bocsi, nagyon hosszú lesz, de úgy érzem muszáj egy kis háttértörténetet is adnom.
Régebben versenysportoló voltam, de mindig is volt rajtam egy minimális plusz. Amikor sérülés miatt abba kellett hagynom, nem figyeltem oda és fokozatosan másztak fel a kilók. Az utóbbi időben durván elszaladt a ló.
De egy kivétellel sosem érdekeltem baráti szintnél jobban senkit, és az évek során ezért rendesen magamba zárkóztam. Saját magamnak sem tetszett a kövérségem, tehát megértettem, hogy pláne nem érdeklődik senki. Ennek ellenére vidám és pozitív maradtam, megszoktam így az életet.
Néha volt egy-egy kísérletem, hogy kibújjak a "házamból", de mindig kiderült, hogy igen, max. barátnak kellek. Ilyenkor mindig megfogadtam, hogy nem teszem ki többet ilyennek magam, de legutóbb 2 éve volt ilyen, amikor érzelmileg porig aláztak, húzták a fejemet sokáig, mintha kellenék, persze megint nem. Ez volt a legrosszabb, mert ilyet azelőtt senki nem csinált, sokak szerint szép az arcom és kiváló a személyiségem, de barátságnál többet nem akartak.
Mostanra iszony kövér lettem (172 centi, 100 kiló felett) és elhatároztam, hogy ez így nem mehet tovább, 2 hónapja rendesen étkezem, mozgok, nagyon jól érzem magam és folyamatosan fogyok, de hát ugye még mindig majdnem 100 kiló vagyok, nem akarom túl gyorsan csinálni, hogy végre tartós legyen.
Elmentem edzésre egy emberhez, akinek kezdettől fogva szimpatikus voltam (ezt mondta is), de aztán az első edzéstől kezdve olyan dolgokat mondott és csinált, ami arra utal, hogy több ez, mint szimpátia. Annyira nem bízom már magamban, meg egyáltalán az ilyesmiben, hogy már azt sem tudom eldönteni, hogy valóban tetszem-e neki, vagy valaki megint csak barátságból kedves, esetleg megint csak a fejemet húzzák. A pasi 5 perc után burkoltan rákérdezett, hogy van-e barátom, amit eleve furcsálltam egy edzésen. Ha valami jól sikerült, akkor eleinte pacsiztunk, de egy ideje már csak ölelget ilyenkor, sőt, egyszer felkapott (!! ezzel a súlyommal), egyszer volt fenékre pacsi is. Hiába kérdezgettem, hogy mivel tartozom, nem hajlandó pénzt elfogadni, amikor utcai ruhában lát, mindig végignéz és megjegyzi, hogy ez vagy az milyen jól áll, milyen jól nézek ki.
Múltkor konkrétan rákérdezett, hogy van-e barátom, a nemleges válaszra mondta, hogy kell nekem egy rendes pasi, úgy teljes az élet, megérdemlem. Még sok ilyesmi volt, de már tényleg nem akarok senkit untatni.
Viszont ez megy másfél hónapja és a flörtölgetésen kívül semmi sem történt.
Nem akarok még egyszer olyan helyzetbe kerülni, hogy elhiszem tetszhetek valakinek így is, aztán mégsem, mert ezt most nem tudnám elviselni.
Mit gondoltok (ha mindezt végig bírtátok olvasni? :) ).
(légyszi olyan kommenteket ne, hogy foggyak le, akkor majd jobb lesz, 1. tisztában vagyok vele, hogy kövér vagyok, pont erre irányul a kérdés 2. már fogyok és előbb-utóbb a végére érek, de ez nem 2 perc, ez a szituáció pedig most van)
Mindenkinek köszi.
En a helyedben meg ovatos lennek a pasival, lehet hogy csak ilyen nyitott a szemelyisege es/vagy biztatni akar. Ha tenyleg akar toled valamit, akkor majd egyertelmuen jonnek a jelek, meghiv valahova, ilyesmi. Meg ne eld bele magad.
Egyebkent meg van egy csomo ferfi, akiknek a teltebb sot egyenesen a kover nok tetszenek. Nekem speciel nem de ismerek egy parat.
Az edzeshez es a fogyashoz pedig kitartas. Ha sportoltal korabban akkor neked konnyebben fog menni, mint az atlagnak.
38F
Nem elszomorítani akarlak de ismerek par edzőt és mind ilyen.
Gondolom jól néz ki,férfias,van önbizalma,kommunikatív.
Van egy olyan edző ismerősöm aki kb minden nővel így viselkedik,ezt szokta meg
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld.
4-es, épphogy nem elszomorítasz (na jó azért kicsit :) ), mert pont erre voltam kíváncsi - akkor lehűtöm magam:)), kösz.(igen, jól néz ki, izmos, férfias, szóval simán lehet, hogy mindekivel ezt csinálja - de akkor átállítom magam, sebaj, majd egónövelőnek használom, amíg le nem fogyok, mert azért jól esnek a bókok:)) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!