Szerintetek érdemes energiát fektetni egy srácba aki egy másik országban él?
Sziasztok!
1 éve megismertem az interneten egy srácot, aki nagyon teszik és elvileg én is neki, de nem tudom, hogy érdemes e energiát fektetni ebbe az egészbe. 1 év alatt még mindig nem tudtunk összehozni egy találkozó ( jó mondjuk tényleg messze él,Luxemburgban) bár az 1 év alatt volt egy nagyobb megszakítás, mert neki is lett valakije meg nekem is, de most, hogy megint egyedül vagyunk megint egymásra találtunk. De még mindig nem akar összejönni a találkozó. Szerintetek ha eddig nem jött össze még lehet belőle valami, vagy inkább tegyem túl magam ezen az egészen??
21/L
első vagyok.
arról nem is beszélve, hogy lehet hogy kamu a csávó. kameráztatok, vagy beszéltetek már mikrofonon?
bár ettől függetlenül még ha fáj is, jobb belátni, hogy nem sok jövője van ennek az egésznek. te itthon tanulsz még (gondolom), ő kint tanul/dolgozik. úgy nem működik, ha egyből összeköltöztök, mert még nem ismeritek egymást igazából. és ez kapcsolatgyilkos. azok a találkozások meg igencsak ritkák lennének/sok pénzbe kerülnének, hogy csak havi szinten is találkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!