Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért mondják rám a lányok,...

Mért mondják rám a lányok, hogy aranyos vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez eléggé lealacsonyító jelző, a legtöbb lánytól megkapom és az az érzésem, hogy nem is tekintenek rám férfiként. Persze lehet, hogy túlreagálom.

2014. jún. 25. 21:21
 1/7 anonim válasza:
Mert csúnya vagy, csak nem akar megbántani.:)
2014. jún. 25. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ez lesz az első, amin fennakad a nagyközönség, egyébként nem vagyok csúnya.
2014. jún. 25. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
mert figyelmes es kedves vagy de nem az esetuk nem akarnak a pasijuknak
2014. jún. 25. 21:24
 4/7 anonim válasza:

Hát barátom...van számodra egy nagyon rossz hírem.

Eddigi életem során az összes lány,akivel ismerkedni szerettem volna vagy csak véleményt kértem a külsőmről:

"aranyosnak" nevezett.

Egytől egyik mind.Az összes.

Nem is csoda,hogy 20 éves koromra még soha egyetlen barátnőm sem volt,nem csókolóztam,nem szexeltem.

Jobb ha beletörődsz,hogy rád is ez a sors vár.

Ha helyesnek vagy jóképűnek neveznek(életkortól függően),akkor nyert ügyed van,onnantól csak te ronthadod el.Ha átlagosnak neveznek,az már nagyobb gond,hiszen valamit le kell tenned mellé az asztalra pl.izmos test,pénz,hogy összejöjjenek veled.

Na az aranyos pedig azok jelzője,akik rondák,csak éppen nem akarják megsérteni őket.

Nem érzed az összefüggést?Az aranyos az nem hozható kapcsolatba semmilyen férfias tulajdonsággal.Aki aranyos,az nem férfi.Az nem potenciális jelölt.Ronda.

Gondolj bele,ha neked tetszik egy lány,nem azt mondod neki,hogy "szép/gyönyörű/csinos/jól néz ki"?Aranyos a viselkedése lehet max,a külseje nem igazán.

Szóval ha a külsődre mondják=ronda vagy.

Ha a viselkedésedre=béna,lúzer.

Egyébként,hogy lásd nem kamuzok:ugye a képeimre minden csaj az aranyos jelzőt aggatta,nem is lett semmi,utána vissza sem írtak.

Viszont ha más fiúról küldtem képet,helyesnek nevezték legtöbbször és rögtön boldogan kezdték az ismerkedést.

Sajnálom,hogy így kellett elmondanom.Neked is nehéz volt megemészteni,de muszáj lesz.Kitartást és nagy lelki erőt kívánok.Ennél rosszabb nem érheti az embert,az arc elsődleges szempont minden csajnál.Azon változtatni sem lehet.Tényleg sajnálom.Fel a fejjel!

2014. jún. 25. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor ehhez én is hozzáteszek annyit, hogy a legtöbb lány helyesnek vagy aranyosnak titulált elsőre. :) És sok csajszival jártam, legtöbbjükkel lefeküdtem, kettővel együtt is éltem és eléggé férfiként tekintettek rám.

Franc tudja kinél mit jelent. Néha azt, hogy tetszel neki, de nem akar tőled semmit, néha meg azt, hogy látja rajtad, hogy figyelmes kedves vagy.

Mit szeretnél, hogy nevezzen egy random csaj elsőre? "Férfiállat?" :D

2014. jún. 25. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, 30/F.
2014. jún. 25. 21:36
 7/7 anonim válasza:

olvastam a válaszokat és egyikbe se találtam az én mondatom.

ezért le írom én is. lány vagyok azokra a fiúkra írom azt

h aranyos amelyik nem a pénzével kérked nem gázol át mások

érzésein. tudd szivel szeretni. egyébként az aranyos szóval a belsöd

jellemzem. nem a külsöd. de már te igy is tetszel pedig nem toom

ki vagy nem beszéltem még veled még is tetszel.

2014. jún. 28. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!