Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most szeret vagy nem? (lány...

Most szeret vagy nem? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
Szóval,az egész táborban kezdődött.Miközben egyszerűen sétáltunk a csoporttal a legjobb barátja odajött hozzám és azt mondta,hogy szerelmes belém.nem tudtam pontosan,hogy mit tegyek ezért elvonultam gondolkozni.A szobatársaim persze rögtön letámadtak,hogy mi bajom van ezért megmondtam nekik.Vacsoránál egy hülye ötlet jutott eszembe.Írtam neki egy levelet.A barátaim segítettek eljuttatni az ágyához mert én nem vagyok olyan bátor típus.Másnap egyszerűen nem mertem kimenni,de muszáj volt mert mentünk haza.Még sose láttam úgy viselkedni mint akkor:lehajtott fejjel sétált mindenhova,egyedül volt,nem beszélgetett.Pedig ő az egyik legmenőbb fiú az évfolyamban! Aztán amikor pakoltam engem nézett.Meg amikor buszon voltunk akkor is. Most mi van????????????

2014. jún. 25. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Először is mi volt a levélben? Mert az azért nem mindegy :D
2014. jún. 25. 20:12
 2/2 A kérdező kommentje:
leírtam benne mindent(jó kicsit bővebben)amit fent írtam.
2014. jún. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!