Négerek-. Budapesten?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a néger/kreol bőrű fiúk. A kérdésem az lenne, hogy vannak olyan discok, klubok vagy bárok ahová sok néger fiatal jár? A válaszokat előre is köszönöm. :)
IDIÓTÁK KÍMÉLJENEK!
17/L
2014. jún. 25. 18:51
1/10 anonim válasza:
Ha nem vagy legalább 80kg, rád se fognak nézni :)
A négerek az igazán husi nőket szeretik ;)
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vékony alkat. Ez pedig egy hülye sztereotípia...szerintem.
2014. jún. 25. 19:03
3/10 anonim válasza:
Nagymező utca, Cream and Peaches, Soho London és környéke. Mori2 is játszik.
4/10 anonim válasza:
Nem sztereotípia, elég sokat ismerek.
5/10 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm a válaszodat! :)
2014. jún. 25. 19:52
6/10 anonim válasza:
Blaha Lujza ès Deák tèr környèkèn, a 8. kerületben sok nèger fiatal megfordul. Igen, valóban igaz, hogy nem a vèkony lányokat kedvelik, bár vannak kivètelek, akiknek ők az ideáljuk. A Teleki tèren a Fekete Delfin nevű klubban szoktak csoportosan megfordulni, a közeli internet kávèzókban, ès a Határ útnál illetve a Blaha Lujza tèrnèl a McDonald's- ban is fellelhetők. Minimális angoltudás szüksèges, hogy tudj velük kommunikálni, sokuk nem tud magyarul ès/ vagy töri a nyelvet, de ez termèszetes, hiszen az egyik legnehezebb nyelv a magyar.
7/10 A kérdező kommentje:
#6-os Köszönöm a te válaszodat is! :) Gondoltam, de hála Istennek azért tudok angolul.
2014. jún. 26. 15:34
8/10 anonim válasza:
Jotanacsot elfogadsz? Soha ne hasznald a neger szot az o jelenletukben! Inkabb "fekete"-nek hivd oket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!