Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, szerintetek szexi ez a...

Fiúk, szerintetek szexi ez a lány?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy egy ilyen "cicababásabb" lány mennyire jön be nektek srácok? Az unokatestvéreimnek tetszik, azt mondják, ha kedves, akkor minden további nélkül járnának vele, nem álszenteskedtek, hogy csak lefeküdnének vele, másra nem lenne jó.

Aki ismeri, az ne árulja el, mi a csavar, köszönöm. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 25. 14:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
gyanús, 1es, gyanús :P bár én nem ítélek el senkit, ha úgy érzi, nőként boldogabb lenne/ pasi létére szereti beauty guruk videóit nézni :)
2014. jún. 25. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
Gyanús, h képet kértem?:DD (1#)
2014. jún. 25. 15:09
 13/22 anonim ***** válasza:
az gyanús, hogy ismered a munkásságát :D
2014. jún. 25. 15:16
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ez engem nagyon elszomorít, hogy egy transzvesztita jobban néz ki mint a nők 90 százaléka... Tény, hogy volt jó pár plasztikai műtéte, de ez sajnos a felsőbb 10% nőről is ugyanúgy elmondható.
2014. jún. 25. 15:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

eeeeeeeeeeuuuuuuuaaaaaaaaaaahhhhhhhhpffffffffff.....

függetlenül attól hogy kicsoda micsoda, nőként nézve is elég mű, és inkább hasonlít egy élettelen barbibabára mint egy nőre... de ha ő így érzi jól magát...

2014. jún. 25. 15:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen kinézetű nőket messze elkerülöm! Egyáltalán nem tetszik! De a legfőbb ok az,hogy én az IGAZ NŐKET szeretem!
2014. jún. 25. 16:53
 17/22 anonim ***** válasza:
*I
2014. jún. 25. 16:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Azért linkeltem, mert Apu ma az én gépemen nézett meg valamit és éppen az ő egyik sminkelős videója volt megnyitva, kérdezte, ki ez a csinos csaj, ő is követni akarja. :D Én is szoktam lány létemre horgászós, autós videókat nézni. :)
2014. jún. 25. 18:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Szecsődi Karinak van hova fejlődnie. :DDD

Amúgy hiába volt férfi, szerintem nagyon csinos nő lett, most kérdeztem a haverjaimat, 5-ből 4 simán vinné. :D

2014. jún. 25. 18:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Sztem ehhez a külsőhöz csak pénz kell.
2014. jún. 25. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!