Szerintetek egy molett lany tetszhet egy olyan fiunak aki tegyuk fel barmelyik modell alkatu lanyt megkaphatna?
Attól függ, hogy mit jelent a molett. Csak mert ezt a szót azok is szeretik, akik jócskán túl vannak a molett fogalmán.
Ha van rajtad +10-15 kg, ami normálisan oszlik el, akkor még akár tetszhet is, de minden +kg-al csökken az esély.
Sőt szerintem már a +15kg is sok, de már a 10 is. Én a +5-10kg köztit még szeretem bizonyos lányokon, de ahhoz olyan arc, stílus, és eloszlás kell.
Általában egy normál magasságú, azaz 168-170 körüli lányt veszek alapul. Persze hogy függ az izmon meg minden máson, de aki molett az általában nem izmos, hanem hájas. És abban 10-15 kg igen csak meglátszik. Amúgy meg azért mondtam 10-15 kg-t, mert ilyen lányokkal már találkoztam, és alatta még elment egyik-másik, felette meg ezen a szinten meg nem. Amúgy sem az izmot számítom be a pluszba, hanem a zsírt.
Nem tudom hogy ebbe a kérdésbe vagy egy másikba írtam-e le, de írtam is, hogy függ azon, hogy hogyan oszlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!