Manapság miért nem nagyon találni olyan tini lányt, aki kedves, jószívű és nncsa agyonkenve sminkkel mégis szívese ismerkedik egy egyszerű külsejű fiúval is és nem csak a lájkok gyűjtögetése a legnagyobb napi feladata?
Nos, engem Sosem zavart. Azt hiszem azért, mert aki akart, az megtalált. Meg persze akik valóban a barátaim így szeretnek és elfogadnak. Meg én egész egyszerűen ilyen vagyok. Lepereg rólam a társadalom véleménye. Például nem iszom, ez nálam alap dolog, mert nem akarok részeg lenni, de attól még megiszom egy koktélt, vagy egy citromos sört a barátokkal. Én büszke vagyok arra, hogy nem vagyok átlagos, aki meg rajtam köszörüli a nyelvét, hát csak tessék, mert a képébe nevetek, és nem érdekel! Sokat szenvedtem, de ez megkeményített és ráébredtem élvezni kell az életet, mosolyogni és nevetni kell, élni! :) E szerint élek, máshogy öltözködöm, de uram bocsá, én én vagyok! :) Meg Ugye akik valóban a barátaim, azok büszkék, hogy ilyen vagyok, tudják, hogy a kezem a tűzbe teszem értük, hogy őszinte vagyok Velük! Emellett a hülye csitrik, vagy páwafiúk szava favatkám sem jelent! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!