Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek a tini lányok? Miért ennyire embertelenek a fiúkkal, ha nem tetszik nekik képről?
Utolsónak:
Érdekes nekem meg pont az nem fáj , ha a szemembe mondják. :D
Mert egyik se kellemes. Ha lekoptat mindig, sejtheted,h nem jössz be. Ha szemedbe mondja akkor meg tudod.
Különbem neten rosszabb ismerkedni. Tudod mi sztem jó? Vannak haverjaid? Mert akkot fogni magatokat elmenni valamerre és úgy ismerkedni. Nem nyálatcsorgatni,meg nyomulni mint allat, csak idmerkedni,beszélgetni.
13-as.
Az nem igaz,hogy senki nem marad egyedül.Dehogynem,mostanában egyre többen, és egyre több az egyedülálló vagy magányos ember is...
Kérdező,én tudom miről beszélsz mivel hasonló helyzetben vagyok én is.Nem akarom elvenni a kedved,sem a hited,tapasztalatként írom le,hogy velem ugyanezt csinálták sok éven keresztül,sőt a mai napig szinte levegőnek néznek.Nem is reménykedem már túlzottan semmiben,mert feleslegesnek érzem.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!