Szerintetek elmenjek hozzá filmet nézni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon rám van mozdulva, de én már letisztáztam vele számtalanszor, hogy köztünk max. barátság lehet. Amikor utoljára találkoztunk, lényegében letapizott, de ellöktem. Ettől függetlenül én valamiért szívesen találkoznék vele, de tudom, hogy megint megpróbálná. Szerintetek találkozgassak vele? Csak azért nem szeretnék, mert nem akarom, hogy azt higgye mégis csak meggondoltam magam.2014. jún. 24. 22:35
1/8 anonim válasza:
Szeintem menj,es hatha megkedveled.
2/8 anonim válasza:
Mit hülyíted azt a csórit? Nincs jobb dolgod? Ribi vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem hülyítem! Elmondtam neki már, hogy nem akarok semmit, de nem akarja feladni. Arról én nem tehetek, hogy nem érti meg, hogy nem. Szeretek vele beszélgetni, de nem akarok ennél többet.
2014. jún. 24. 22:40
4/8 anonim válasza:
Márpedig ha találkozgatsz meg stb mindig próbálkozni fog.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor szakítsam meg vele a kapcsolatot teljesen? De hogy? Mert az nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik! Esetleg úgy lehetne, hogy valahogy megutáltatom magamat vele, mert különben zaklatna mindenhogyan!
2014. jún. 24. 23:17
7/8 anonim válasza:
szegény srác... miért szórakozol vele? hagyd békén!
8/8 A kérdező kommentje:
Én hagyjam békén?!:D Vicces vagy! Bár nem tudod az egész storit, így megbocsátható.
Kb. egy fél éve volt, amikor megírtam neki, hogy nem jó ez semelyikünknek, úgyhogy inkább, hagyjuk békén egymást, kvázi ne írogassunk meg semmi. Csakhogy ő nem értette meg, ezért inkább letiltottam és próbáltam elkerülni (ami elég nehéz volt). Kb. két hónap után rám írt a húga, hogy oldjam fel a tiltást és bár először nem akartam, végül feloldottam. Azóta egyre nyomulósabb a srác és már nem tudom mit csináljak.
A gáz az, hogy most majd újra muszáj lesz vele találkoznom naponta, mert egy helyen fogunk dolgozni...
2014. jún. 25. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!