Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi alapján ad esélyt egy csaj...

Mi alapján ad esélyt egy csaj egy pasinak diszkóban?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. Jól nézek ki eddigi barátnőim szerint (volt pár és mind szépek voltak). Magas vagyok izmos, arcom is rendben, diszkóban valahogy mégis sikertelen vagyok a nőknél. Most nem felvágni akarok ezekkel amiket írtam, csak így jobban átlátni a helyzetem.

Nem értem a csajokat a diszkókban. Mindig elküldenek, hogy "van barátja" például, de egész este szemezett velem. Van akivel táncolnék rám se néz de már elküld. Aztán látom táncolni egy olyan pasival aki tényleg nem túl jó, alacsony dagadt stb. Szóval nem értem a bulis csajokat. Fiúk ti, hogy pasiztok diszkókban? Lányok ti mi alapján választotok pasit?

2014. jún. 22. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

azt mondja a pasi nekem, hogy szép a szemem :)

én már elolvadok ettől is :)

2014. jún. 22. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha ott keresel barátnőt, kapcsolatot, az rossz. Vannak normális lányok is, de tű a kakikupacban.

A legtöbb r*banc ilyen helyeken van, azoknak meg nem feltétlen csak a külső számít.

2014. jún. 22. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:

szióka!

Desiré vagyok ;) tudod mint a 'kívánatos' franciáiul

bár ri.banc nem vagyok, ahogy az előző írta :)

velem bárki kipróbálhatja, van egy gloryhole-om... tudod a lyuk amin keresztül a mennyországba viszlek ;)

2014. jún. 22. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon tetszik, szóba elegyedem vele. Az is segít, ha még nem tántorogsz a piától.
2014. jún. 22. 16:53
 5/11 anonim válasza:

hmm, rám néz, szemezünk, én elmegyek a mosdó felé, ő utánam jön, előveszi a gumit, felhúzza, majd akkorát kettyintünk, hogy kettéáll a füle

:D

2014. jún. 22. 16:57
 6/11 anonim válasza:

Fiuk ti hogy pasiztok diszkoban? Wtf?

Ha jol tudsz tancolni, akkor szerintem ne problemo!

GyAkorolj otthon vagy valami...

2014. jún. 22. 16:57
 7/11 A kérdező kommentje:

*Fiúk ti hogy csajoztok?

Bocs elirtam :D

2014. jún. 22. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:
"gloryhole" hát ez kész :)
2014. jún. 22. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet a barátnőid hazudtak
2014. jún. 22. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Money... More-more money.
2014. jún. 22. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!