Evelin6 kérdése:
Vannak olyan fiúk vagy lányok akik szivesen ismerkednének egy bevállalós 17 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Alkalmi partnert keresek akinek.bejönnek a bevállalós merész lányok!2014. jún. 22. 14:50
1/16 anonim válasza:
Ha tudod bizonyítani, hogy lány vagy és mersz is találkozni akkor írhatsz:)
26/f
3/16 aladar12 válasza:
ha tényleg lány vagy írhatsz :)
4/16 anonim válasza:
én jobban szeretem az olyan lányokat, akik nincsenek benne ilyenekben XD
5/16 anonim válasza:
Röhögök azokon akik elhiszik hogy tényleg csaj a kérdező :DD Szerintetek ki írná egy csaj ide ha alkalmi partnert keresne: NEM! Akkor elmenne egy buliba és kész.
8/16 anonim válasza:
Itt csak csunyák, vagy nem szépek , vagy bambák, szerény emberek keresnek maguknak partnert, ne gondold, hogy egy szép csaj itt keres valakit. Bár már belebotlottam egy olyanba az igaz.
9/16 anonim válasza:
Egy téged ábrázoló képpel jelentkezhetsz ;-)
10/16 anonim válasza:
Ha valóban annyira bevállalós vagy, akkor miért itt próbálsz partnert keresni, miért nem egy szórakozóhelyen, ami tele van "bevállalós" emberekkel? Jah, hogy nem tudsz élőben ismerkedni.
A kérdésedből süt a kamuság, illetve az is, hogy te nagyon bevállalós szeretnél lenni, de ez élőben nem igen megy, annál inkább itt a GYIK-en, arc nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!