Igaz lenne h a kedves s jóindulatú, megértő fiúknak nincs esélyük a lányoknál?
Igen, igaz *szarkazmus*
Komolyan mit éreztek, mikor ezt kiírjátok?
Én sem értelek.
Legyél: Magabiztos, önbizalommal teli, tökös, domináns, vonzó testbeszéddel, jó stílussal, jó beszélőkével rendelkező férfi.
Ha ez megvan, akkor nyert ügyed van. Ezek mellé még lehetsz kedves és jóindulatú, de a fentiek legyenek meg mindenképpen.
Szemezgettem:
"Nem kell tapló bunkó parasztnak lenni, hogy becsajozz"
De-de-de-de-de-de-de-de-de-de-de... Bunkó parasztnak kell lenni, mert le se sz#rjátok a jóindulatú, megértő srácokat.
"gyáva, férfiatlan viselkedésű, anyámasszonykatonája pasiknak nincs esélyük a lányoknál"
Nálatok a jóindulatú, megértő tulajdonságok jelentik a gyáva, férfiatlan stb. stb. tulajdonságot.
"önbizalommal teli, tökös, domináns, vonzó testbeszéddel, jó stílussal, jó beszélőkével rendelkező férfi"
... amit ti előszeretettel véltek bunkónak, parasztnak.
Sz#rt se ér, ha jóindulatú, megértő veletek az ember. Na el lehet húzni, szombat este van, készüljetek a bulira csajok, szép nagydarab, bunkó, paraszt betontömbök várnak rátok. Mi addig sírdogálunk egymás vállára borulva, hogy ilyen retkeket teremtett számunkra a mindenható. Puszika. ;) :*
5: Miért könnyebb szidni a nőket és utálni a világot, mint elfogadni a helyzetet és adaptálódni?
Én fiú vagyok.
Régen vékony voltam. Rájöttem hogy nem tetszik a nőknek. Kigyúrtam magam.
Régen szarul öltözködtem. Rájöttem, hogy ez előnytelen. Azóta jobban öltözködöm.
Régen kezdeményezőképtelen voltam. Rájöttem, hogy ez nem tetszik a nőknek.
Stb-stb.
Tudod mi a legfontosabb változás az életemben? Hogy azóta boldog vagyok. Képzeld, régen mikor nem volt nőm és béna voltam, még az öngyilkosságon is gondolkoztam. Mióta változtattam a külsőmön, de még fontosabb hogy a gondolkodásmódomon, azóta több sikerem van a nőknél és úgy általában az életben. És boldogabb vagyok. Ezerszer boldogabb vagyok, mint régen voltam.
A női logika újabb két gyöngyszeme:
1. Aki véleményt alkot róluk (teljesen mindegy, hogy negatívan, vagy építőjelleggel, pozitívan), az nőgyűlölő.
2. Aki az ő nézetük szerint nőgyűlölő, az máris tapló.
:)
Erősítsétek még nyugodtan a rólatok alkotott "retek" kifejezést, mehet a showműsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!