Ki van még fent ilyenkor?
Azt ne merd mondani, hogy nem Barack volt, hanem Clinton, és hogy én vagyok Monica Lewinsky, mert egyből nagyon megijedek.
(Egyébként fogalmam sincs, mi folyik itt, de kellően álmos vagyok ahhoz, hogy ne is akarjam tudni.. :'D)
Ha te lennél Lewinsky, akkor világrengető dolgok anyja lennél. Hisz ha ő nincs, akkor a demokrata Clinton alelnöke, Al Gore nyerte volna a választást a megboldogult Bush helyett, márpedig ő nem szereté az iraki offenzívát... Hej világ, mi van ott Homokterenye mellett!
(Persze csak könyvből okoskodom.)
Hát én azt nem tudom, de Bátonyterenye mellett állítólag van egy egész jó horgásztó. :D
Viszont ha én lennék Lewinsky, mindig lenne kéznél két cici. De jó is volna..
Óh Maconka, a vizek királya, királyok vize!
Sosem áztathattam még benne zsinegjeim.
Két cicinél meg egy Lewinskynél már csak egy dolog lenne jobb - négy cici! Hogy az Lewinsky-e, vagy sem, oly mindegy már!
62-es!
Côte d'Ivoire - Japan háromkor volt, ha akkor is ébren volt, ön nyert egy kakukkos ébresztőórát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!