Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki az aki észrevenne és...

Ki az aki észrevenne és ismerkedne egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Ő más mint a kortársai mivel mondhatni nincsenek nagyon barátnői, akikkel eljárhatna ide-oda. Barátok hiányában a bulizás is kimaradt az életéből, egy-kétszer volt csak. Nagyon vágyik arra, hogy tartozzon ő is egy közösséghez, legyen legalább egy igaz barátnője, aki mindig mellette áll. Egyszóval szeretne ő is élni végre, mint más lányok. Azért nincsenek barátai egyébként, mert nagyon visszahúzódó, nehezen megnyíló típus, emiatt az iskolai évei alatt sem tudott beilleszkedni és volt, hogy sokat bántották, kiközösítették, ami mély nyomot hagyott benne. Sokan mondják rá, hogy szép lány és meg is nézik az utcán, de nem igazán mennek oda hozzá. Akit megismer, és sikerül az illetőnek elnyernie a bizalmát(elég hosszú idő) annak meg fog nyílni és megmutatja az igazi személyiségét. Sokan nem vesznek róla tudomást, pedig egy nagyon mély érzésű, bölcs lány, aki nagyon tud szeretni és ragaszkodni.
2014. jún. 20. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de mióta van barátom nagyobb az önbizalmam, Nyitni kell az emberek felé, és nem bezárkózni. Nekem sincsenek igazi barátnőim, mondjuk nem is hiányzik, fiúkkal jól kijövök, van egy talán mondhatni legjobb fiú barátom, amúgy a nővéreimmel vagyok jóban. Sokat bántottak is, mégis észrevettek. Azóta kivirultam. :)
2014. jún. 20. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismerkednék egy ilyen lánnyal, de gondolom vagy messze laksz, vagy nem az én korosztályomban vagy :(
 3/7 anonim ***** válasza:
Téged kereslek! Ha komolyan gondolod a kérdésedet, írj.
 4/7 anonim ***** válasza:
Én például kifejezetten az ilyen lányokat kedvelem, nem az órdibálós szenzációhajhász "yoloswagokat" akik mostanság eléggé elterjedtek.
2014. jún. 20. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lenne egy ilyen lány. :)
2014. jún. 20. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet csak félnek tőled, kicsit nyílj meg, mosolyogj és bátrabban mennek oda!
2014. jún. 20. 23:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem érdekelnel, ha nincs túl sok pasi jelentkezo akkor ha gondolod írj 24/F :)
2014. jún. 21. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!