Hol bújkálnak az igazán pici, aranyos, jó fej, humoros lányok, akik megérdemlik, hogy szeretgessem őket? : D
Figyelt kérdés
Olyan magasak a mai lányok, nem az, hogy nem tetszenének, de valahogy alacsony srácként jobban bejön egy cuki, alacsony lány, minél kisebb, annál cukibb általában úgy látom. :D2014. jún. 20. 20:43
11/24 Istvan159 válasza:
szőnyeg alól lesel lábujjhegyen álva :D elég menő csaj lehetsz :DDD
12/24 anonim válasza:
Egyik sem érdemli meg, hogy szeretgetve legyen.
13/24 A kérdező kommentje:
# 12/12
Legalább hazuddjál akkor nekik XD
2014. jún. 20. 20:56
14/24 anonim válasza:
Nem süllyedek le ennyire, az az ő szintjük.
16/24 anonim válasza:
Pityuka mi van ? ..nem vagyok elég pinduri :-D:-D:-D:-D:-D
17/24 Istvan159 válasza:
mivan harcsa? valami netán szúrja a bajszodat? :DDD :D
18/24 anonim válasza:
Igrn Pityuka te szúrod a bajszomat ,pedig már borotválkoztam is :-D:-D:-D:-D:-D
19/24 Istvan159 válasza:
remélem az after shav-et nem felejtetted el :) nehogy kipattogjon a kis pofid :)
20/24 anonim válasza:
Amíg itt írkálsz és válaszokat vársz olyanoktól, akik kb a világ másik felén élnek, menj ki az utcára és keress...
Nekem elég sok alacsony ismerősöm van, aki csaj, és szép aranyos. Én találok ilyeneket....nem is értem hogyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!