Lányok kinek lenne kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Én nem fogom itt mondogatni, hogy jaaj beszélgetni, ismerkedni stb.. nem én kimondom az igazat. Szeretnék perverz, szexuális beszélgetéseket azokkal a lányokkal akiknek lenne kedve hozzá!2014. jún. 20. 14:21
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem :( Pedig itt a nyár! Olyan jó lenne egyet ,, huncutkodni", hogy úgy mondjam.
2014. jún. 20. 14:23
4/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy csak 15 vagyok és egyik haverom sem szeretne elmenni ilyen helyekre, értem ezalatt diszkó, szórakozóhelyek szóval ahol csajozni lehetne.
2014. jún. 20. 14:26
5/7 anonim válasza:
Úgy se jönne össze semmi, ilyen mentalitással.
6/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz szerezni lyukat, akkor áss egyet magadnak. De jó mélyet, hogy beleférj teljesen, aztán majd szólj, megyek és betömöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!