Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 26 évesen még csak prostituált...

26 évesen még csak prostituáltakkal létesítettem szexuális kapcsolatot. Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

Sikerült egészen fiatalon komoly keresetre szert tennem, így belecsaptam egy ilyen életmódba.

Előtte meglehetősen szar gyerekkorom volt, esélytelen voltam egy párkapcsolatra. Ezért számomra ez egy fajta kitörési lehetőség volt, mert már a húszas éveim elején is éreztem, hogy olyan lemaradásban vagyok csajozás terén, amit nem fog nekem elnézni senki.

Teljesen beleszoktam ebbe az életmódba, sokáig tetszett így.

Mostanra már kezdem érezni, hogy ennél többet szeretnék. Egy normális párkapcsolatra vágyok, de ha akkor lemaradásban voltam, akkor ez most már hatványozottan igaz. Fogalmam sincs mit tegyek, de nem szeretnék egész életemben így élni.

2014. jún. 20. 05:34
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Először csináltass egy teljes nemibetegség tesztet. Utána ne mondd el ezt a lányoknak.:D Sok sikert!
2014. jún. 20. 05:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Tegyél ellene, ha nem szeretnél már így élni. Amúgy meg érhető, az ember egy idő után a valódi értékeket keresi. Mondjuk nem tudom hogy volt gyomrod mindehhez.. de most nem is ez a kérdés. A teszt jó ötlet, mindenképp csináltasd meg. Aztán pedig nézz szét a környezetedben, és tedd rendbe az életedet. Sok sikert hozzá!
2014. jún. 20. 07:01
 3/8 anonim válasza:

Ott van minden mögötted, nem értem az önbizalomhiányod létét.

aka:

-megfelelő korosztályba tartozol

-van elég tapasztalatod a sexben

-megfelelő anyagi tartalékokkal illetve háttérrel rendelkezel-> megtudod adni a biztonság érzetet a nőnek. (nyilván nem utánfutót értek ez alatt, de mindenkinek fontos, hogy ne vissza lépés legyen egy kapcsolat)

-élettapasztalata mindenkinek van és ez szubjektív

-Erről az oldaladról sosem kell tudnia a leendő személynek

-Eljutottál a legmagasabb pontra önismeret terén, elismered a hibáid és kész vagy változni. Már csak el kell indulni.

->Prostituáltakkal nem csak dugni lehet, hanem beszélgetni is.

->Pszichológus is létezik a világon, vagy csak nézz körül a többi birka hogy keres párt és másolj!

2014. jún. 20. 07:05
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Sehogy!

Nekem biztos hogy nem kellenél ennyi prosti után, ha fejre állnál, vagy vizsgálatra mennél akkor sem!

2014. jún. 20. 07:14
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok.. mondjuk nálam is kizáró ok lenne az előélete.. de hát nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
2014. jún. 20. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a "senki nem fogja elnézni a lemaradást" egy nagyon rossz hozzáállás. 23 vagyok, most van az első párkapcsolatom.

Röviden:

Érezd magad jól, legyél nyitott, járj sok helyre (most már talán ne a kupiba), beszélgess sok emberrel, találkozz újakkal. Amikor emberek közé mégy, feledkezz el arról, hogy még nem volt kapcsolatod.

Az egyedül töltött szabadidődben pedig ne búslakodj, hanem fogd fel úgy, hogy legalább marad kapacitásod jobb pasivá képezni magad pl. jófejség, érzékenység, műveltség, sport, stb. terén.

Ja, és nem tilos tájékozódni, utánaolvasni, tanulni másoktól. Nekem sokat segített, hogy volt képem arról, hogy is alakul egy párkapcsolat.

SZVSZ a prostizós múltat sokkal kevesebben fogják neked elnézni, mint a "lemaradást".

2014. jún. 20. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

nehogy elmond ezt valakinek hogy prostiztál XD

amúgy tanulj evolúciós pszichológiát, tudományosan is ki van elemezve hogy a nők kikhez vonzódnak jobban

2014. jún. 20. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem király vagy, megy a virtuális pacsi!

egy tanács amit mindenképpen fogadj meg: sose áruld el nőnek, hogy kur*vázol, kivéve ha ku*rva :D de még akkor se :D

amúgy pedig azért vágysz normális párkapcsolatra mert nem tudod, hogy milyen is az! normális nő nincs, így normális párkapcsolat sincs!

26F

2014. jún. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!