Lányok, ha egy rátok írna egy fiú akit személyesen nem ismertek, de látásból már sejtitek ki ő visszaírnátok és beszélgetnétek vele?
Semlegesen éreztek iránta, vagy talán egy minimálisan vonzónak tartjátok.
Csak érdekel, hogy általában milyenek a lányok és csak a nagyképű pitsák nem írnának vissza, vagy furának tartaná egy átlagos lány is, és inkább tartózkodna a beszélgetéstől.
Hát én anno így ismerkedtem meg a mostani barátommal :) Igazából csak annyit tudtam, hogy évfolyamtársam, mert ez alapján jelöltem vissza, de meg se néztem az adatlapját meg a képeit. Aztán valami hétköznapi témával nyitott, és egyre személyesebb lett a beszélgetésünk. Jó fejnek találtam az alapján amit írt, és megtetszett :)
Annyira átlagosnak nem mondanám magam, mert elég sok hódolóm volt/most is próbálkoznak...
Még visszatérve: akik meg próbálkoztak/nak, de nem tetszettek azoknak meg legalább annyit írtam normálisan megfogalmazva, hogy bocs, de nem... Szerintem ennyit mindenki megtehet.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!