Hogy utasítsam vissza azt a lányt, aki iszonyatosan hajt rám, úgy hogy ne bántódjon meg közben?
Figyelt kérdés
Nagyon nem vonzó a lány de félek hogy ha én (is) visszautasítom, nagyon rosszul fog esni neki. Mit tegyek?2014. jún. 18. 13:50
11/14 anonim válasza:
Egyszerűen, én is mindi ezt mondom, habár én lány vagyok.
" Kedves vagy, meg nagyon jó barát, de csak barátként nézek rád. Nem akarlak megbántani, de nem tudok többet adni neked, mint bartáság. Remélem megérted, és nem haragszol rám"
12/14 anonim válasza:
Szia :) Tudom régi kèrdés de sikerült megoldani? Amugy egy fő dolog őszinteség. Mert ha szemtől szembe megmondod neki nem fog megsértődni.(Vagyis én legalábbis nem sértődnék meg hanem felfognám.)De ha egy közös ismerős által tudja meg tuti megfog sértődni :P.
13/14 anonim válasza:
Sikerült megoldani? Amúgy milyen a làny? Barátok vagytok azóta is? Vagy mit szokott csinálni nyomulás alatt, mert ez így eléggé relatív?! :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!