Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismerkedni/beszélgetni?...

Valaki ismerkedni/beszélgetni? 19/l

Figyelt kérdés

Olyan írjon, akit nem zavar, hogy nem tudok minden másodpercben visszaírni.

Esetleg rövid bemutatkozással kezdhetjük, és akkor már van alap, el lehet dönteni, hogy elsőre szimpi-e az illető. (úgyhogy, ha lehet ne olyanokat írjatok csak, hogy "szia" mert úgyis a következő kérdésem a bemutatkozásra irányul...persze én is írok magamról röviden) :)

Ne értsétek félre, ha csak beszélgetés lesz a dologból, akkor is jó, ha az ember ki tud alakítani egy elképzelést (képet) magában a másikról.

Akinek nem tetszik a dolog, az ne ide nyilvánítsa ki, mert sajnos attól még ez a kérdés itt lesz, érdekel akit érdekel, és a kenyér sem lesz olcsóbb.

2014. jún. 17. 17:32
 1/8 anonim válasza:

Szia!

19 éves fiú vagyok, lassan 20 :D Külsőről annyit hogy barna rövid haj sötét barna..Barna szem :D Minden barna :o :D Szemüveges vagyok.

Hobbi röviden abból áll hogy vagy alszok vagy gitározok :D xD Nem nagyon szeretek kimozdulni itthonról inkább az a csöndes fajta vagyok. Persze ez változhat, igazából nincs akivel kimozdulnék :D Bulikba nem nagyon szeretek járni nem az én stílusom. Imádom a nyugalmat. Nem nagyon érdekel a mai trend téma..nem vagyok ilyen menő fiúcska sem...Sem gazdag se semmi. Jobban tisztelem a belsőt mint a külsőt.. tehát aki a barátom arról tudom hogy nem árul el ha olyan történne.. :D

Rövid bemutatkozásom :D Azt hiszem most te jössz :D Ha kérdésed van persze írd azt is nyugodtan szívesen beszélgetek :D Bár megmondom őszintén nem párkapcsolatban gondolkodok mert most hadi lábon vagyok a nőkkel ilyen téren. Inkább egy jó barátság :D De persze a szerelem ugye eléggé kiszámíthatatlan :DDD

2014. jún. 17. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csa videki vagyok hobbim a traktorozas eljossz egy korre?
2014. jún. 17. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
20 eves srac vagyok minden heten bulizok ha ugy van akar naponta is ha van hol es kivel, par evvel ezelott nekialltam tozsdezni aminek hala milliomos vagyok.
2014. jún. 17. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
irhatsz ha gondolod:) 18/f
2014. jún. 17. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden rendben van?
2014. jún. 17. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Szívesen traktoroznék egyet, még csak locsolókocsira csábítottak. :D (de azt személyesen, mondjuk nem kértem belőle :D)

Nem szeretek bulizni, sajnálom. :/

Viszont, jó neked, ha jól állsz anyagilag. :D

Minden rendben van igen, azt hiszem, bár tanulok ezerrel. (vagyis hát kéne)

2014. jún. 17. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert pörög az agyad és a végén túl komplikálod:)
2014. jún. 17. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia

21 vagyok,kamionsofőr.Egész héten Mo-t járom csak hogy az emberek megvehessék a sok szemetet!:D

2014. jún. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!