Valaki ismerkedni/beszélgetni? 19/l
Olyan írjon, akit nem zavar, hogy nem tudok minden másodpercben visszaírni.
Esetleg rövid bemutatkozással kezdhetjük, és akkor már van alap, el lehet dönteni, hogy elsőre szimpi-e az illető. (úgyhogy, ha lehet ne olyanokat írjatok csak, hogy "szia" mert úgyis a következő kérdésem a bemutatkozásra irányul...persze én is írok magamról röviden) :)
Ne értsétek félre, ha csak beszélgetés lesz a dologból, akkor is jó, ha az ember ki tud alakítani egy elképzelést (képet) magában a másikról.
Akinek nem tetszik a dolog, az ne ide nyilvánítsa ki, mert sajnos attól még ez a kérdés itt lesz, érdekel akit érdekel, és a kenyér sem lesz olcsóbb.
Szia!
19 éves fiú vagyok, lassan 20 :D Külsőről annyit hogy barna rövid haj sötét barna..Barna szem :D Minden barna :o :D Szemüveges vagyok.
Hobbi röviden abból áll hogy vagy alszok vagy gitározok :D xD Nem nagyon szeretek kimozdulni itthonról inkább az a csöndes fajta vagyok. Persze ez változhat, igazából nincs akivel kimozdulnék :D Bulikba nem nagyon szeretek járni nem az én stílusom. Imádom a nyugalmat. Nem nagyon érdekel a mai trend téma..nem vagyok ilyen menő fiúcska sem...Sem gazdag se semmi. Jobban tisztelem a belsőt mint a külsőt.. tehát aki a barátom arról tudom hogy nem árul el ha olyan történne.. :D
Rövid bemutatkozásom :D Azt hiszem most te jössz :D Ha kérdésed van persze írd azt is nyugodtan szívesen beszélgetek :D Bár megmondom őszintén nem párkapcsolatban gondolkodok mert most hadi lábon vagyok a nőkkel ilyen téren. Inkább egy jó barátság :D De persze a szerelem ugye eléggé kiszámíthatatlan :DDD
Szívesen traktoroznék egyet, még csak locsolókocsira csábítottak. :D (de azt személyesen, mondjuk nem kértem belőle :D)
Nem szeretek bulizni, sajnálom. :/
Viszont, jó neked, ha jól állsz anyagilag. :D
Minden rendben van igen, azt hiszem, bár tanulok ezerrel. (vagyis hát kéne)
Szia
21 vagyok,kamionsofőr.Egész héten Mo-t járom csak hogy az emberek megvehessék a sok szemetet!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!