Lányok, ti mennyire lennétek türelmesek egy ilyen fiúval?
Én vagyok a női fél, de néha már-már mintha hülyének néznének az ismerőseim, hogy hónapok óta egy fiúval csak az ismerkedési szakaszban vagyunk, tehát találkozgatunk délutánonként, nagyon jókat beszélgetünk, nevetgélünk. Ez a helyzet már 4 hónapja. Szimpatikusok vagyunk egymásnak, viszont én beleszerettem. Úgy érzem, hogy ő az aki nekem kell, tudok rá várni. Sokszor megkérdezi, hogy nagyon lassú -e nekem ez a tempó, mert tudja milyen szar lehet nekem, hogy semmi sem történt még ennyi idő alatt. Régebben zavart, már most sodródom az árral úgymond. Ő tudja, hogy máshogy nézek már rá, mint egy szimpla barátra/ismerősre/fiúra, de nem tudom tisztában van -e azzal, hogy ez részemről már szeretet. Amúgy az illető bizonytalan, nem annyira tudja mit akar, de ha szeretne bárkitől is valamit, akkor azt tőlem szeretné. Ennyire beszéltük meg a dolgot.
Én vagyok hülye, hogy ennyire türelmes vagyok, vagy ennek már úgyis mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!