Normális, dolgos, becsületes, agyilag is rendben lévő pasikra már nincs igény?
Az az igazság, most a külsőt nem hozom szóba, mert a Nőnél és a férfinél is legyen pl mind1...
Volt eddig 4 párkapcsolatom, de az összes egy lusta disznó volt.... repültek, engem nem így neveltek és nagyon nem bírom...
Azzal a Berki gyerekkel, jóérzésű nem jön össze... Nem kellenek a sztereotípiák, sem a gazdag sem a szegény oldalról.. persze vannak olyan Nők aki arra mennek, de az ÁTLAG nem..
Mindenkinek van párja, még ha nem is ismeri, és nem csak egy hanem akár több is, viszont még nem akadt horogra :)
mert most miért zavarjon? azt, hogy okos lány lenne, azt megkérdőjelezem erősen. A szépség pedig relatív.
felőlem itt fényesre nyalhatod a vasalt heréit, az akkor sem férfi.
nem téged a nőket körülötte....te sem egy észlény,ezt már rég megláttam. szerintem az a csaj 100xor értelmesebb mint te ezek után,nem tudom minek ez az irigység.Valaki sikeres meg akár a barátnője egy szép csinos nő,egyből fikázva van.
akkor ki férfias neked? a sok díszkö*csög akiket egy ütésből ba*sznak agyon? tuti ilyenekre buksz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!