Ha lenne egy ilyen program, a nők visszavenének a férfiakkal kapcsolatos ireális elvárásaikból?
Ja persze, kivéve, ha havonta "kisebb" összegeket kéne fizetni azért, hogy úgy működjön, ahogy.
Komolyra fordítva a szót: egy nő nem kerül sokra. értsd: nem kell megvenned. Nem kell neki állandóan fizetned, felesleges szarságokra költeni a pénzed, cipelni állandóan. Nem kell. Hülyeségeket beszélsz.
Nem hinném. Ezek ugy is csak a macsókra buknak, azok meg ha meg kaphatják az igazi nőket, nem fognak törődni egy géppel.
Ennek inkább mi fogunk örülni, hogy nem kell feleslegesen udvarlásra pazarolni az energiánjat.
Jól monta az egyik kommentelő: ott vannak erre a szex célra a prostik.
Inkább egy olyan gyógyszer volna jó ami kiirtja belőlünk a szerelmet, a csajok utáni vágyakozást.
Vagy egy olyan robot csajszí akinek nem kell megfelelni mindenféle elvárásainak. Ès szereti ha törődsz vele, nem kur le ha félnap őt ölelgeted:)
13#
Nyugi, nem kell sekinek sem elviselnie:)
Én nem kezdemézek egy leányzónál sem, azok meg szerencsére békén hagynak:D
Csak azt a fránya gyógyszert találnák már fel, amiről írtam; én azt várom.
van ilyen gyógyszer, úgy hívják akaraterő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!