Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komoly kapcsolatot keresek,26...

Karcsika a baszos kérdése:

Komoly kapcsolatot keresek,26 vagyok Sportos magas kék szemű nagy farkú vicces fiú. Olyan lányt keresek aki perverz, bevállalós de nem lotyó. Igényes, szép, kielégíti vágyaim, és normális. Itt olyan csajszi? Hajrá! Melegek kíméljenek!

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 00:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami verseny hogy ki cuppan rá a minden bizonnyal pici pö csödre?
2014. jún. 16. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a vicces fiúkat, drágám ;)

78N

2014. jún. 18. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Hmm legjobb tudomásom szerint is a komoly kapcsolatot nem így keresi az ember, hogy előtérbe helyezi a férfiassága szerinte megfelelő méretét. ez olyan, mint egy discoban odamenni valakihez, hogy szia nagy a férfiasságom akarsz kapcsolatot?.... Hmm, de igen bizonyosan vicces vagy... 18/L
2014. jún. 18. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
97%

Én szívesen megismerkednék veled!

Bevállalós, igényes, normális lány vagyok, kék szem, szőke haj.

Szerintem jól illenénk egymáshoz, mert sok mindenben hasonlítunk: én is vicces vagyok, sportos, magas, és szintén hatalmas farkam van.

Ha gondolod, írj!

2014. jún. 20. 02:05
 15/16 anonim válasza:
xD
2021. máj. 11. 18:31
 16/16 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, a kérdés kiírása óta eltelt hét év alatt mennyi csaj jött össze innen a kérdezőnek.
2021. júl. 10. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!