Vannak itt érzelmes, nem szexre menő fiúk?
Jesus! Te aztán bátor vagy, hogy ilyet kiírsz:D
le kell, hogy sújtsalak: a fiúk nagyrésze azt gondolja magáról, hogy ő kedves, érzelmes és nem csak szexre kell neki a lány... komolyan gondolják, miközben minden alkalmat megragadnak, hogy rácsorgathassák a nyálukat egy nőneműre..:/
ezek után elég furán hangozhat, ha azt mondom én érzelmes és nem szexre menő vagyok:D így elég nehéz eldönteni ki az és ki nem..:D
20F;)
Én ilyen vagyok,de picit fiatal vagy hozzám szerintem :)
22/F
jaaaaj, most húzzatok le! hát gondoljatok már bele!
kérdezz meg 10 embert, hogy ő kedves-e! 9 valószínűleg azt fogja mondani, hogy igen, ő kedves... és miért? mert az ember jónak gondolja magát! ha nem tenné, már öngyilkos lett volna!:D pszicho alap... énvédő mechanizmus
persze, van aki tudatosan csak szexet akar, de az esetek többségében nem tudatos, hogy a kapcsolat csak a szexben ki is merül:D
és mit tesz érzelmesnek lenni? az oldalon hemzsegnek a "a lányok a belső dolgokat nem is értékelik, én jófiú vagyok és senkinek sem kellek" típusú emberek.. ők érzelmesek? annak állítják magukat..
szóval le lehet szavazni, de azt a Kérdező csak beszélgetés során fogja tudni kideríteni, hogy valaki milyen és mit akar!:D
én nem tudom kijelenti, hogy milyen vagyok, önmagamat nem ítélhetem meg! írj üzenetet, és derítsd ki!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!