Megismerkedtem egy lánnyal de szinte semmit nem tudok vele beszélni max komoly dolgokról pl (hova jár suliba meg ilyesmi), hogyan csalhatnáka az arcára mosolyt, hogyan oldódhatnék fel a társaságában?
Figyelt kérdés
Tehát mi az amit a nők humorosnak találnak kellene valami amivel megnevetetthetem meg mit kell egyáltalán beszélni egy nővel? Mások kifigurázása vicces lehet a nő szemében?
18/F még életemben nem volt bartánőm:S
2014. jún. 13. 23:02
1/5 A kérdező kommentje:
egyszerűen annyira tetszik ,hogy elapad a szókincsem na meg mitől lehetek férfias mit kell csinálni?
2014. jún. 13. 23:04
2/5 anonim válasza:
Szerintem adjál neki fényképeket a pucér felsőtestedről. Meg verseket.
3/5 A kérdező kommentje:
-.-"
2014. jún. 13. 23:07
4/5 A kérdező kommentje:
nem tudok verset írni
2014. jún. 13. 23:08
5/5 wap93 válasza:
Olcsó tipp, de mondj/írj neki vicceket, hátha bejön. Különben ha nincs közös témátok akkor hagyjad úgyse fog összejönni de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!