Szerintetek van valamennyi esély?
Figyelt kérdés
Tegnap buliban megismerkedtem egy lánnyal de ő be volt rúgva és rám hajtott de elsőnek leráztem pedig tetszett de azért ráztam le mert nem akartam kihasználni, de a végén kézenfogva mentünk és csókolóztunk is és azt mondta szeret de gondolom most hogy már józan másképp látja a dolgokat :(( szerintetek mi legyen?2014. jún. 13. 22:23
1/3 A kérdező kommentje:
Most ért véget egy fél éves kapcsolatom és nagyon jól esik hogy törődett velem az a lány és szeretnék vele összejönni, szerintetek küzdjek érte vagy inkább hagyjam?
2014. jún. 13. 22:24
2/3 anonim válasza:
Tegnap ismerted meg, és Elvileg szeret. :D Nane! :D
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi úgy akartam mondani hogy egész végig azt mondta hogy szeret, tudom hogy semmi esély nincs rá meg be volt rúgva :((
2014. jún. 13. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!