Nincs olyan állami vagy jótékonysági szervezet, amely olyan emberekkel foglalkozik akik sok éve nem tudnak megfelelő párt találni maguknak?
Már találtam valamit, de úgy tűnik ezt is beszüntették: [link]
"A friss népszámlálási adatok alapján a 30 év alatti nők 88, a férfiak 90 százaléka egyedülálló."
Hogyha ennyire TADAMM pofonegyszerű, meg nem érted mi olyan nehéz benne, meg nem olyan nehéz, meg ennyire pofonegyszerű és nem érted mi a nehéz ebben, akkor miért van az, hogy szinte mindenki egyedülálló?
"Te tényleg úgy gondolod, hogy annak a rengeteg embernek, aki szingli tartós pszichológiai betegsége van? A normális embereknek sincs sokszor párja, nem csak az elmebetegeknek, meg azoknak, akik nem mosnak rendesen fogat, nem fürödnek vagy ilyesmi."
ha ezt nekem írtad...nem. nem gondolom azt.:) azt gondolom, hogy akik nem tudják magukat elfogadni és fejleszteni magukat, azoknak nem szégyen segítséget kérni. Nem elmebetegek járnak picológushoz, amire te gondolsz az a pszichiáter, az orvos, a pszichológus egy bölcsész, aki terelget téged.
Én pl. járok (kötelező a PhD-soknak lelki támogatás gyanánt), és nem vagyok elmebeteg.:) De nagyon sokat segít. És abszolút állami (egyetemi pszichológus) és ingyenes.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!