Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs olyan állami vagy...

Nincs olyan állami vagy jótékonysági szervezet, amely olyan emberekkel foglalkozik akik sok éve nem tudnak megfelelő párt találni maguknak?

Figyelt kérdés
Férfiaknak láttam for-profit ismerkedési tanfolyamokat, de úgy tudom nem túl jók, az oktatóknak általában maguknak sincs barátnőjük, sem a tanítványaiknak, de azért sok pénzt kérnek folyamatosan az újabb és újabb tréningekért.
2014. jún. 13. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha jársz társaságba, van egy stabil baráti köröd, megismerkedsz új emberekkel is, akkor előbb utóbb lesz. Vagy ott a net, ott is lehet ismerkedni. Csak van valami hobbid, vagy olyan időtöltésed/ érdeklődésed, ami a másik nemet is érdekli. Komolyan nem értem mi olyan nehéz ebben. Ahogy nekünk írsz, úgy egy olyan fórumba is írhatnál, ami közel áll hozzád és ahol értelmesen tudnál csevegni az általad kedvelt témákról. Ha egyezik a vélemény, csak egy lépés a randi. Tadammmmm.
2014. jún. 13. 22:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Te tényleg úgy gondolod, hogy annak a rengeteg embernek, aki szingli tartós pszichológiai betegsége van? A normális embereknek sincs sokszor párja, nem csak az elmebetegeknek, meg azoknak, akik nem mosnak rendesen fogat, nem fürödnek vagy ilyesmi.
2014. jún. 13. 22:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Már találtam valamit, de úgy tűnik ezt is beszüntették: [link]

"A friss népszámlálási adatok alapján a 30 év alatti nők 88, a férfiak 90 százaléka egyedülálló."

Hogyha ennyire TADAMM pofonegyszerű, meg nem érted mi olyan nehéz benne, meg nem olyan nehéz, meg ennyire pofonegyszerű és nem érted mi a nehéz ebben, akkor miért van az, hogy szinte mindenki egyedülálló?

2014. jún. 14. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
A népszámlálási adatokban benne vannak a gyerekek és az özvegyek is, de ne zavartasson. Leírtam egy módszert, ami nekem mindig bevált. Ha nem vagy képes megfogadni egy tanácsot, csak kötözködsz, akkor ne írj ki kérdést. Igen, tényleg ennyire egyszerű, csak ti bonyolítjátok túl.
2014. jún. 14. 13:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Bocs, a 30 év alatti elkerülte a figyelmem, de igen, abban azért benne vannak a gyerekek, meg a bizonytalanok is.
2014. jún. 14. 13:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt írják NŐK és FÉRFIAK.
2014. jún. 14. 15:43
 17/19 A kérdező kommentje:
A másik hogy szerinted akkor az emberek 80-90%-a nem jár társaságba, nincs baráti köre és hobbija, szabadidős tevékenysége?
2014. jún. 14. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:

"Te tényleg úgy gondolod, hogy annak a rengeteg embernek, aki szingli tartós pszichológiai betegsége van? A normális embereknek sincs sokszor párja, nem csak az elmebetegeknek, meg azoknak, akik nem mosnak rendesen fogat, nem fürödnek vagy ilyesmi."

ha ezt nekem írtad...nem. nem gondolom azt.:) azt gondolom, hogy akik nem tudják magukat elfogadni és fejleszteni magukat, azoknak nem szégyen segítséget kérni. Nem elmebetegek járnak picológushoz, amire te gondolsz az a pszichiáter, az orvos, a pszichológus egy bölcsész, aki terelget téged.

Én pl. járok (kötelező a PhD-soknak lelki támogatás gyanánt), és nem vagyok elmebeteg.:) De nagyon sokat segít. És abszolút állami (egyetemi pszichológus) és ingyenes.:)

2014. jún. 14. 20:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Járnak és van is párjuk. Milyen érdekes...
2014. jún. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!