Fiuk, Nektek bejön, ha egy lány jól tud énekelni, ez ad egy plusz pontot ismerkedésnél? 19/L
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 17:43
11/20 anonim válasza:
Lalaaala la laala la :-D .Csak pozitív lehet egy jó hang ./ bocs hogy válaszoltam nem vagyok fiú/ :-D
12/20 anonim válasza:
Nem, igazából nem is vágynék arra, hogy nekem énekeljen, így nem sokat nő a szememben az éneklése..
Egyébként volt egy barátnőm aki állandóan énekelt, meg dúdolgatott. Eleinte elment, de a végén már idegesített, főleg, hogy amikor kértük sem hagyta abba az éneklést.
Nem sokáig jártunk.
26/F
13/20 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy ez hogy derül ki ismerkedésnél. Megkérdezi a neved, te pedig erős témaváltással rázendítesz a bemutatkozó dalodra? Egyébként nem ad pluszt.
14/20 anonim válasza:
Nekem bejönne, mivel én szörnyen énekelek, de a zenei érzékem attól jó és szeretek másokat hallgatni :D. 21/F
15/20 anonim válasza:
Tök mindegy.
Jól énekelsz? Ki mondta? A szomszéd? :D
16/20 anonim válasza:
Nekem bejönne, úgyis szakmámba vág, jó közös alap lenne :P 23F
17/20 anonim válasza:
Persze, hogy bejön. Az utcán mindig duettet kornyikálnék vele a lakótelepiek nagy-nagy örömére. 31/F
18/20 anonim válasza:
Minden reggel elénekelném vele az Internacionálét aztán vastapssal köszöntjük a Lenin-posztert.
19/20 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön :) Remélem 1x lesz egy ilyen barátnőm...
20/20 anonim válasza:
ma 19:04-nek
Na ezen jót nevettem :)
Mindig mondom magamnak:
Angela! SOHA ne olvasd a gyakorit amikor eszel..csak, hogy tud: spagettit ettem, és kár volt röhögnöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!