Vajon van itt nálam perverzebb lány?
Figyelt kérdés
Idáig még senki se tudott megbotránkoztatni. Nem feltétlen ismerkedési célzattal írtam ki, csak érdekel. 25+F2014. jún. 12. 00:03
21/38 anonim válasza:
Eddig nem volt olyan ötlet, amire nemet mondtam.
22/38 A kérdező kommentje:
Egy próba?:D
2014. jún. 12. 00:57
24/38 anonim válasza:
Jelen, bár én nem is feltétlenül a perverz szót használnám magamra, hanem inkább a diliset, beteget. :P Mindenesetre nekem is sikerült már elüldöznöm más pasikat, leírtam nekik egy-két gondolatomat és hopp, kövi levelet már nem kellett írjak. Ha valaki nagyon nyomul hatásos taktika tud lenni az őszinteség. ;D
20/L
25/38 A kérdező kommentje:
Elhinthetnél valamit belőle:D
2014. jún. 14. 19:38
26/38 anonim válasza:
Én is elég perverznek mondom magam, nem nagyon lehet meglepni 24/N
27/38 anonim válasza:
Kinek mi a perverz, ha pisi kakira gondolsz akkor az nem jön be.
neked mi a perverz?
28/38 A kérdező kommentje:
Pisi kaki vér és maradandó sérüléseken kívül lényegében bármire.
2014. jún. 26. 16:18
29/38 anonim válasza:
Feldugsz magadnak egy egész................. dinnyét, majd a fenekedbe egy lámpaoszlopot, TÖVIG ennyit tudtam
30/38 GarabonciásLány válasza:
szerintem elég perverz vagyok, de épelméjűség határain belül (pisi kaki nem vonz, maradandó sérülés nem buli)
még senki nem tudott ezeken kívül olyat mondani, ami ne izgatott volna fel
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!